A külföldi munkavállalással foglalkozó szakember szerint új jelenségről van szó, ami a korábbi választások után nem volt tapasztalható. Nagyon megugrott a külföldi munkalehetőségeket keresők száma a vasárnapi választások után - ezt mondta a Portfolio.hu-nak Tanay Marcellt, a külföldi munkavállalással foglalkozó EuWork vezére. Tanay szerint az elmúlt két napban négyszer annyian keresték fel vonatkozó weboldalukat, többen is regisztráltak náluk, és ezzel együtt a telefonos megkeresések száma is nőtt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Menekülnek a magyarok legalábbis akik tehetik a migránsbefogadó nyugati országokba. Korrupt, csaló, tolvaj Orbán illiberális államában se a migránsok, se a magyarok nem akarnak maradni.

Melyek a legélhetőbb országok Európában? Magyarország az utolsók között szerepel Orbánék óta! >> justpaste.it/1gm02
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Pegero: Igen,hány fideszsegget nyaltál fényesre??? Mert ha nem azt teszed,két diplomával majdnem keresel annyit mint egy New-Yorki szemetes!!!
csipetke
@Pegero: 00:54 Azért ennek utánanézhettél volna.A diákoknak nem az a gondjuk,amit te írtál,hanem az,hogy napi 8-9 órájuk van,az ingázók még eztán írnak otthon leckét,esetleg éjszaka,és olyan dolgokat kell tanulniuk,amiknek a nagyrészére a büdös életben sose lesz szüksége.Hasznos tananyagot akarnak,és hasonló úri huncutságot.Sajnos nem lesz aki tanítsa őket,mert a tanárok nagyrésze is külföldön van már,és őrületes nagy a tanárhiány is.
De a kormány büszke,hogy megszüntették a munkanélküliséget.Hát így aztán büszkék is lehetnek...Teljesen kiüritik az országot.A kis Rékasi azt mondta,hogy a legutolsó majd kapcsolja le a villanyt.Asszem nem is kell olyan sokat várni erre..
gulyasgyula
Az is előfordulhat meg a fordítja is ..Német szomszédaim szerint ha így megy 1-év mulva bele fulladnak a migránsokba ...
JAJMÁR
@gulyasgyula: Ja, csak azoknak 80 % magyar!
gulyasgyula
@JAJMÁR: ..Ezek törzsgyökeres Németek csak a választásra vártak ..Mivel nincs változás a fél ország itt fürdik , költik a pénzüket a termálba ..Erről meg ezeknek a véleményéről nem ír a média se itt se Németországban ...Ők imádják Orbánt ...
nezelodo
@csipetke: Az enyémeket kint érte a választás eredménye, látogatóba mentek, és úgy néz ki szétnézés lett belőle, szintén informatika, kitűnő nyelvismerettel, és képzettséggel, mindkettő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.