A helyszínelés idejére a főutat teljes szélességében lezárták.

Munkagéppel ütközött és szörnyethalt egy motoros a 3-as főúton

Életét vesztette egy motoros, miután járművével nekiütközött egy munkagépnek a 3-as főúton Füzesabony határában – közölte az MTI-vel szerdán a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lázár Levente, a HRMFK sajtóreferense elmondta, hogy a főutat a 124-es kilométernél teljes szélességében lezárták. Kerülni Mezőkövesd, illetve Kál irányába tudnak a közlekedők.

Hevesi Katalin, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, hogy a füzesabonyi hivatásos tűzoltóőrs munkatársai biztosítják a baleset helyszínét.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ANITA4242
kölcsön! kölcsön! hitel!Keres egy jó hírű és akkreditált privát kölcsön cég, amely előírja a hitelek életre lehetőséget.Kínálunk minden típusú hitelek egy nagyon gyors és könnyű út, személyi kölcsönök, autó hitelek, jelzáloghitelek, diákhitel, üzleti hitelek, beruházási hitel, adósság konszolidáció és még sok más.Ön által elutasított bankok és más pénzügyi intézmények?Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy a jelzálog? Nem néz ki többé vagyunk itt, hogy a pénzügyi problémák a múlté.Mi adnak kölcsön az egyének és a vállalatok, amelyek pénzügyi segítségre van szüksége, amelynek mértéke 2 %.Nem kötelező társadalombiztosítási szám, és nem hitel ellenőrzés szükséges, 100 %-os garantált.Azt akarom, hogy használja ezt a médiumot, hogy tájékoztatjuk Önöket, hogy megbízható és támogató segítséget nyújtunk, és szívesen nyújtunk hitelt.Akkor küldjön nekünk egy e-mailt: ([email protected]) kell alkalmazni a kölcsön
papa.49
Mit keres a ,,MUNKAGÉP,, AZ EGY SZÁMJEGYES FŐÚTON ???
ittott
@papa.49: halált. ott senki sem számít rá.
papa.49
@ittott: Nem értem hogy a pintérség miért nem tud érvényt szerezni a KRESZ. nek egy számjegyes főúton semmi keresni valója munkagépnek, csak akkor lehet ott ha út javítás történik , akkor meg ki kell táblázni az út javítást !!!
ittott
@papa.49: mert atomanti.sok szöveg, kevés...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.