A parlamenten kívül ragadt kis pártok vezetői voltak Baló György műsorának vendégei szerda este az RTL Klubon. A műsorban Juhász Péter, az Együtt elnöke azt mondta, valószínűleg felszámolják a pártot.

(Forrás: hvg.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ANITA4242
kölcsön! kölcsön! hitel!Keres egy jó hírű és akkreditált privát kölcsön cég, amely előírja a hitelek életre lehetőséget.Kínálunk minden típusú hitelek egy nagyon gyors és könnyű út, személyi kölcsönök, autó hitelek, jelzáloghitelek, diákhitel, üzleti hitelek, beruházási hitel, adósság konszolidáció és még sok más.Ön által elutasított bankok és más pénzügyi intézmények?Szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy a jelzálog? Nem néz ki többé vagyunk itt, hogy a pénzügyi problémák a múlté.Mi adnak kölcsön az egyének és a vállalatok, amelyek pénzügyi segítségre van szüksége, amelynek mértéke 2 %.Nem kötelező társadalombiztosítási szám, és nem hitel ellenőrzés szükséges, 100 %-os garantált.Azt akarom, hogy használja ezt a médiumot, hogy tájékoztatjuk Önöket, hogy megbízható és támogató segítséget nyújtunk, és szívesen nyújtunk hitelt.Akkor küldjön nekünk egy e-mailt: (anitagerardloanfirm@gmail.com) kell alkalmazni a kölcsön
emerencia
Az Együtt szerintem rossz lóra tett, mikor Bajnait kérte meg tanácsadónak. Bajnai miniszterelnökként jól teljesített de valódi énje megmutatkozik abban, hogy képes volt az ötvenen felüli munkavállalóknak is megemelni a nyugdíjkorhatárát. Európában nem szokás idősb munkavállalókat ilyen helyzetbe hozni... Ezen kívül arcával sem vállalta az Együttet. Az Együtt politikusai nem ilyenek, sajnálom őket, különösen őt:

https://444.hu/2018/04/11/az-egyutt-visszalep...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél