Budapest – Átlagosan két és fél millió forintos végkielégítéssel vigasztalódhatnak azok a képviselők, akik akár saját, akár választóik elhatározásából nem kerültek be az új parlamentbe. A jogszabály szerint ugyanis három havi átlagjövedelmük illeti meg a távozó politikusokat, függetlenül attól, hogy milyen régóta tagjai az Országgyűlésnek. Így az alig fél éve parlamentbe kerülő KDNP-s Gaál Gergelynek (40) is három havi juttatás jár, ő bruttó 2,2 millió forintot tehet majd zsebre...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szettevette
Azért akar ezek szerint mindenki a Parlamentbe kerülni, mert ott az átlag fizetés felett van jóval a kereset. Majd, ha belépőt szednének, és mindenkinek csak társadalmi munkában kellene csinálni a "KÖZ" érdekében, azt hiszem csökkenne a Parlament létszáma! De lehet, hogy egy ember sem maradna!
Commenter
@szettevette: sok pénz, bónusz, juttatás,önös érdek, kevés munkával. Ez jellemző majdnem mindegyikre, tisztelet a kevés kivételnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.