Bár a kormány már évek óta hangos és egyre durvább menekültellenes kampányt folytat, a hatóságok a jelek szerint ennél emberségesebben járnak el a hazánktól oltalmat váró menekülőkkel szemben.

Legalábbis 2018 első két hónapjában lefolytatott 477 menekültügyi eljárás 40 százalékát pozitívan bírálták el, 11-en kaptak az állampolgárokat megilletőkkel azonos jogokkal járó menekült státust, 12-en befogadotti, 168-an oltalmazotti státust.

A durva migránsellenes kampány alatt is folytatódott a menekültek befogadása

Viszonyításképp 2017 első két hónapjában még csak a benyújtott kérelmek 1,2 százalékában hoztak pozitív döntést – írja a 444.hu az mfor.hu cikkére hivatkozva.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Sajnos ezt a falvakban és kis községekben élők és a csak Fidesz médiát olvasók,hallók és nézők nem tudják..Mint ahogy azt sem tudják,hogy az imádott Fideszük miatt élnek olyan nyomorban,hogy csak vegetálnak és szenvednek.Ők elhiszik,hogy a migránsok elleni védelem viszi el a nyugdíj emelésüket, és a közmunkabér is azért ilyen alacsony,mert a határkerítés és Orbán harca a migránsok és az Európa Unió elleni eltökéltség,bátorság viszi el a pénzüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.