A legutolsó voks begyűjtéséért is lehajolt a Fidesz, ez egyértelmű. De hogy nagy mennyiségben csaltak volna április 8-án, az igen valószínűtlen. A vád mégsem múlik egyhamar, mert annak sokszorosításához többek érdeke fűződik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Végre egy korrekt írás a helyzetről.

Már a jövő évi önkormányzati választásokra kellene készülni, csak az a kérdés, hogy az is hogyan sikerül majd az eddigi és úgy tűnik, helyükön maradó, vezető arcokkal. Bár nem a pofázmányra kell szavazni,(Szél, Molnár-Karácsony, Gyurcsány, Jobbikban kit tolnak előre?) hanem az elvégzett munkára az adott településen.
Majd meglátjuk.
Eladott Ország
Jelenleg azt a bő 700 igencsak magas érvénytelenségi rátával hasító szavazókört elnézve, az a pár tíz szavazat úgy 10-15 ezer. És ezek csak azok, ahol az érvénytelenséggel játszottak. Ahol nem lehet kidumálni az érvénytelen szavazatokkal az olyan anomáliákat, hogy miért nincs XY-nak listás szavazata úgy, hogy egyébként egyéniben egész jól hozott vagy épp a konkrét képviselő is a pártjára szavazott, meg az olyanokat, hogy komplett számok vándoroltak át az NVI-nél ellenzéktől kamupártokra az még ennél is több. 50 ezer szavazat innen, párezer ukrán buszoztatással onnan, 100 ezer határon túli levél máshonnan, továbbá 15 ezer érvénytelenített határon túli levél (biztos nem tudtak érvényesen ikszelni meg rosszul dobták be a ládába) és még csak a jéghegy csúcsát kapargatjuk. A fenti Tordai írásnak már semmi aktualitása, nemhogy tíz alatt van a gyanús esetek számossága, hanem ezres nagyságrendű, teljes joggal feltételezhető ezáltal, hogy az egész cinkelt. Ha viszont az egész folyamatot nézzük akkor az egész választás egy csalássorozatra épült és ezek együtt vezettek a fidesz győzelméhez. Gondolom nem kell felsorolnom mikre gondolok, a választási törvénytől, az állami propaganda monopóliumon át, a külföldről érkező szavazatoknál lévő kettősmércéig, stb. Ezek nélkül viszont vesztettek volna nagy valószínűséggel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.