Az Országos Mentőszolgálat figyelmeztet: ne fékezzünk, ha mentő jön utánunk, mert ehhez hasonló baleset lehet belőle!

Tanulságos videót tett közzé Facebookon az Országos Mentőszolgálat. 

Egy balesethez igyekvő mentő fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy egy rutintalan autós a mentő elött hirtelen, indokolotlanul vészfékezett. Ebben az esetben az ütközés elkerülhetetlen volt. Személyi sérülés szerencsére nem történt, de a keletkezett kár jelentős.

Kérjük, segítsd a mentő haladását és jelezd a szirénázó autónak, hogy merre szeretnél kitérni előle! Oszd meg, hátha tanulnak belőle mások is!

- üzeni a mentőszolgálat.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludas Matyi
@wagabund: vagy sem. Igen sok gyöker van Magyarorszagon (tiszt. a kiv.), de olyan arrogansan es egoistan vezetnek, hogy az mar faj. Ugy mennek a 20 eves Sizukival vazeg az orszaguton mintha egy Ferrariban ülnenek es akkor csodalkozol , ha a Magyar kek feny (RTL.plus) leadja, hogy frontalisan ütköznek az autok es az artatlanok meghalnak. Egyszerüen ha kanyarban van a Magyar atter a szembejövö oldalra, mert nem tudja megtartani az 5 dekas Suzukijat a sajat savjaban. Na ez nem csak a Suzukira vonatkozik, mert mar lattam uj gazdag halyas vagy kreol börü hülye gyereket aki nem törödve a szembe jövö forgalommal egyszerüen athajt a szembenjövö savra. Addig hajtogat a masik oldalra mig le nem vazza egy Camion öt a tragyas arokba. Barmok ezek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@KisGenyo2: Hiszen a fene bánná ha csak Ő DÖGLENE MEG, de legtöbbször a vétlen hagyja ott a fogát !!!
KisGenyo2
@papa.49:
"Csodálkozol a németek tudnak racionálisan gondolkodni a nép meg nagyon betartja a szabályokat ..."
Ez éppen mostanában változik meg, legalábbis a nép... XD
papa.49
@KisGenyo2: Általában havonta járok kint, de én még nem nagyon látom hogy a rossz irányba menne a tendencia, persze lehet nem figyelek eléggé !!!
qxy
@papa.49: Én nap mint nap a pályán megyek. itt van nem messze Neckarsulm. itt csinálják az Audikat sok alkalommal kijönnek a pályára a csodákkal amit épp tesztelnek és csak nézünk, hogy pl, megyek 160 .al, ( mert ugye lehet) és melletted elhúz egy , hubazzzzegmiafaszvoltez?Gyors pillantás a kilométerórára, " micsurgiiiiiiii???
qxy
De itt is vannak olyanok hogy öt plusz kettes " Niki Lauda" öt nap bicikli, két nap autó , belső sáv és repesztek százhússzal és nem megyek ám le mert én vagyok a gyors.
papa.49
Volt ilyen tapasztalat is a szélső sávba fértem csak be a Zsigulival, a középsőben úgy kilóhatvan körül mentek a legbelsőben, meg az ,,alacsonyan repülők,, Audik, Mercik, BMW. úgy kétszáz körül ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.