Az MSZP-PM szövetség abszolút nem maradt tétlen. A párt választási szakértői az elmúlt napokban nagyítóval vizsgálták az eredményeket és nem is eredménytelenül. Az újkori demokráciában ilyen botránysorozat bizonyosan nem fordult még elő – mondta el Tóbiás József az MSZP pártigazgatója. Nem egyeznek bizonyos adatok a szavazókörökben, valamint most, az MSZP szakértői újabb nyomora bukkantak. 100 000 …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Az Európai Néppárt segédkezett, hogy a fidesz szalonképes maradjon. Itt az eredmény !
F_Viktor
@Peller Anikó: Állítólag 18:30-ig a részvételi adatokban szerepeltek az átszavazók, a 19:00-ban már nem.
Igazad van, ha tényleg ez az eltérés oka, akkor azt a "köznépnek" úgy kell tudtára adni, hogy az egyértelmű legyen.

De mivel logika sincs benne, ezért nehéz hinni a NVI-nak.
3dwhite
Ugyan màr, csak meghackelték a mienket is.
Madácsi Pali
Amíg az NVI nem tud, vagy nem akar megfelelni törvényi kötelességének és NEM TUD KÖZHITELES, A TÖRVÉNYI GARANCIÁKNAK MEGFELELŐ adatot szolgáltatni, ellenőrizhető módon , a kihirdetett "eredmény" sem közhiteles! A több 100.000-s eltérések magyarázata csak kamu. A FIDESZ ELCSALTA A VÁLASZTÁST!
Madácsi Pali
@F_Viktor: csak egy kérdés: az átszavazók aķkor mégsem jelentek meg? Mert a magyarázat szerint nem kel szerepelniük a megjelentek között.
F_Viktor
@Madácsi Pali: Mondom ez az NVI magyarázata, amit a fityesz birka elhisz, amit az ellenzéki tábor kétségekkel fogad, választási csalásként értékel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.