Az MSZP-PM szövetség abszolút nem maradt tétlen. A párt választási szakértői az elmúlt napokban nagyítóval vizsgálták az eredményeket és nem is eredménytelenül. Az újkori demokráciában ilyen botránysorozat bizonyosan nem fordult még elő – mondta el Tóbiás József az MSZP pártigazgatója. Nem egyeznek bizonyos adatok a szavazókörökben, valamint most, az MSZP szakértői újabb nyomora bukkantak. 100 000 …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szep napot
Az nagyon valoszinu, hogy az Mszp nyert 2/3-dal, a fidesz be se kerult a parlamentbe. A fideszes Median is ezt josolta valasztasok elott. Az fontos, hogy az MSZP ne magaba keresse a hibat.
F_Viktor
Most ugyanarról beszélnek amit a NVI már megmagyarázott?
RonaGyuri
mindeközben a derék Horn Gabócza:

Horn nem első alkalommal besegít

Már a 300Ft-os népszavazásnál is okadatolta, hogy fontosabb számára a Gyurcsányba rúgni, mint az ország sorsa

Ki más mint a derék Demokrata számolt be róla, hogy „Kizárta egy esetleges választási csalás lehetőségét Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke”. Ezt arra reagálta, hogy Gyurcsány szerint „el tudja képzelni: választási csalás történhetett”.
JAJMÁR
Jaj, ezek a szenzációhajhász blogok! Minek elhitelteleníteni mindent OLKT?
Igen, találtak eltérést, de hogy ez mit jelent, még nem tudják. (Még azt se, hogy jelent-e valamit)
Fő a nyugalom.
Peller Anikó
@F_Viktor: Van benne olyan ami az utolsó félóra szavazóira vonatkozik, de azt nem lehet megmagyarázni. Mondhatnak akármit, az egész nap görgetett leszavazottak létszámát egyszercsak lecsökkentették. Teljesen indokolatlanul, megalapozatlanul, zavarkeltően, szándékosan.

Az nem magyarázat, hogy jó hát lenulláztuk vagy lecsökkentettük. Ez abszurd, cigányos eljárás, minél zavarosabb annál jobb.

Ha egyszer 18.30 -kor ott jártak a szavazók akkor azt semmilyen körülmények között nem lehet lenullázni. Vagy pedig nem jártak ott de beszámolták őket, esetleg közben meghaltak

Mindkét változat tragikus dilettancia egy köznépnek szánt tájékoztatóban. Előzetesen kell tájékoztatni ha nem igazak, feltételezettek, hasraütöttek a kijelzett adatok a honlapon magán.

Nem pedig a felfedezés után.

Amúgy az egész fidesz által barkácsolt választási rendszer aljasság. A külföldiek vásárolt szavaztatásától a választási rezsicsökkentésen át az erzsébet szavazatvásárlásáig tokkal vonóval.

A választások rendezése lebonyolítása, összeszámolása bizalmi kérdés, Nem elég tisztességesnek látszani, annak is kell(lene) lenni. De nem.
mackoka46
Az Európai Néppárt segédkezett, hogy a fidesz szalonképes maradjon. Itt az eredmény !
F_Viktor
@Peller Anikó: Állítólag 18:30-ig a részvételi adatokban szerepeltek az átszavazók, a 19:00-ban már nem.
Igazad van, ha tényleg ez az eltérés oka, akkor azt a "köznépnek" úgy kell tudtára adni, hogy az egyértelmű legyen.

De mivel logika sincs benne, ezért nehéz hinni a NVI-nak.
3dwhite
Ugyan màr, csak meghackelték a mienket is.
Madácsi Pali
Amíg az NVI nem tud, vagy nem akar megfelelni törvényi kötelességének és NEM TUD KÖZHITELES, A TÖRVÉNYI GARANCIÁKNAK MEGFELELŐ adatot szolgáltatni, ellenőrizhető módon , a kihirdetett "eredmény" sem közhiteles! A több 100.000-s eltérések magyarázata csak kamu. A FIDESZ ELCSALTA A VÁLASZTÁST!
Madácsi Pali
@F_Viktor: csak egy kérdés: az átszavazók aķkor mégsem jelentek meg? Mert a magyarázat szerint nem kel szerepelniük a megjelentek között.
F_Viktor
@Madácsi Pali: Mondom ez az NVI magyarázata, amit a fityesz birka elhisz, amit az ellenzéki tábor kétségekkel fogad, választási csalásként értékel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.