Még nem tudni, lesz-e újraszámlálás. Jelen pillanatban úgy néz ki, a Fidesz győzött. Sokan teszik fel a kérdést, hogyan tovább, van-e tovább? Van. Négy év. Többen mondják, elmennek az országból. A külföldi álláskeresések megnégyszereződtek a portálokon.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Shikari: ""Aki nem tudja elviselni a többség akaratát, az nyugodtan távozzon! Nem fog ""
És aki a kisebbség mértéktelen lopását nem tudja, az mit csináljon.
Lassan nagyobb ""urak"" lesznek ebben az országban, mint a Széchenyik, Festeticsek, Batthyányiak voltak. Most már csak műveltségben, intelligenciában kéne őket utolérni, mert az anyagi háttéret már többszörösen sikerült.abszolválni!
namihami
@Shikari: Fejtsd ki bővebben, hogy egy Mészáros (lásd pl. a nyilatkozatait, ez egész mentalitását) milyen módon, milyen képességei alapján tudott egy ilyen üstökös-karriert elérni. Minden Viktorbarát előtti képessége egy kantáros nadrágban történő menetvágásra és a kóc tekerésére predesztinálta. Aztán, mikor a régi barát megminiszterelnökösödött, hirtelen hatalmas szellemi és közgazdasági képességei bontakoztak ki.
Egy Viktor, aki az első ciklusában, némi kayásodás és totozás mellett tette apucit milliárdossá. Az ismert módon (a konkurrencia pozíciója visszaélése által) .
Egy Tiborcz, aki senki és semmi volt a benősülése előtti időkben, hogyan vált sokszoros millárdossá, szálloda- és egyéb ingatlantömeg tulajdonosává.
Egy Rogán mekkora fizetésből fedezi azt az életszinvonalat, a Világegyetemmel táguló birtokát és egyéb passzióját (pl. kopterezés).
Egy Szijjártó (az adóbevallása alapján kimutatott fizetéséből) hogyan volt képes a kis villácskát és medencécskét abszolválni.
És még a 20%-okról, malacfarmokról, vadászgatásokról, asszonykának/feleségnek beigért 800 milláról ne is essék szó.
Ha ezek a libsi hazudozások, akkor lehet, hogy neked van igazad. Bár a tények mást mutatnak. És ez csak a jéghegy csúcsa...
namihami
@Shikari: Van más is vagy ezt egyet tanították be? Legalább a szavakat cifráznád egy kissé. Vagy a sorrendet cserélgetnéd.
Egyébiránt:: az óvási határidő még nem járt le.
A 2/3-mad csak a szabályok csavarásával van meg. Ez bizony csak 47%-ra sikeredett. 1,3 millió szavazat csak a töredékszavazatokból adódik. Tudod, amit a többi párttól nyúltak le.Szimpla törvényátírással.
Lopnak, csalnak? OLAF jelentések, nem a haverok által megszerzett ""közbeszerzések"" esetén újak kiírása, malacfarmok, 1,3 milliárd eurós üzletek, 800 milla anyukának/feleségnek,
kastélyok, szállodák, Balaton partok, vakvilágítások Univerzummal táguló lakások, fedezet nélküli családiházak, 8 éves gyerek 80 millás lakáskája stb.
Ezek tények, ezeket csak kósázni, kovácsozni, stb. lehet, de tagadni nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.