Huszonegy mandátumot mindenképpen bukott az ellenzék a széthúzás miatt. Modelleztük, mi történt volna, ha sokkal kiterjedtebb és koordináltabb az együttműködés, és az ellenzéki pártok fegyelmezetten beállnak a választáson végül másodiknak befutott jelölt mögé. Írásunk a HVG csütörtöki számában megjelent átfogó elemzés egyik eleme.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ameddig minden pártvezető "miniszterelnök jelölt" is egyben, ameddig mindegyikük azt hiszi, hogy 5% elég valamire egyedűl, addig itt nem történik semmi! Nem ok nélkül lett egyfordulós a választás!
36
De, nem fogtak össze. Ezért most inkább, CSALÁS-t kiáltanak.

Egyébként, ha minden ellenzéki pártnak van informatikusa, márpedig van, akkor már a választás napján kiabálhattak volna, hogy csalás történt.
A politikusaik pedig kiálltak és búval bélelt képpel vesztesnek jelentették ki magukat. Annyira hiteltelen a jelenlegi ellenzék, hogy az minden képzeletet felülmúl.
coni
Az ellenzéknek csak egyetlen hibája van, mégpedig az, hogy nem ellenzéki. Ha ebből a szemszögből nézzük nagyon is jól teljesítettek...
Peller Anikó
@36: már bocs, de azt képzeled, hogy bárkit beengednek óda az nvi-hez?

Nem fogtak össze, gecik voltak. De ha csalást látsz mit csinálsz? Horribilis csalást.

Hallgatsz? Bekopogsz az nvi-hez és azt mondod, informatikus vagyok jöttem ellenőrizni hogyan halad a csalás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.