Láss csodát a miniszterelnök megcsinálta. Orbán Viktor ebben a videóban elmondta amit eddig is tudtunk, de most már felvétel is van róla! Készszerzubbonyba és bilincsben elvezetni. Szombaton végleg eltakarítjuk a politikai szimpadról!             olkt.hu

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Egy ilyen takonytól mit lehet mást várni ,semmit csak EZT !!!
Hellcat
Ezzel a szöveggel a Qrbán 2006 ban vádolta az akkori szocialista kormányt...hatalomra kerülséük óta pedig bőszen alkalmazzák.
karma1
@Hellcat: Azert arra allatira kivancsi lennek, hogy Gyurcsanyek kit tamadtak, ki volt az ellenseg-kepuk es hogy nem kormanyoztak?
Ha jol emlekszem, orban furt meg minden komolyabb kormanyjavaslatot, egyszeruen nem jart be a Parlamentbe, vagy mindent megvetozott, ha valamikor veletlenul megis bent lezengett.
Akar manipulalt ez a beszede, akar nem, - bar szerintem nem -, ez a leiras egy az egyben illik a Fobolondra.
A hangja nincs megvagva, az, hogy milyen hatteret vetitenek emelle a nyilatkozata melle, az olyan mindegy...

Mar volt ez egyszer a koztudatban itt, (meg a Propin is) de azota semmi hir, hogy megis mi tortenhetne emiatt a kijelentese miatt.
kereső
@karma1: Keress rá a 2006.novemberi parlamenti beszédére.Félelmetes,akár csak ez,és a többi 2006-2009 között elmondott szövege.Most a választás előtt jó néhány keringett itt a neten.Senki még csak fel sem tette a kérdést,hogy igazat mondott-e orbán az akkori kormány tevékenységéről,ha igen mennyiben.Ha nem,akkor nem ismerős valahonnan a mai állapot?
Hiszen mindent megvalósitott,amivel Gyurcsányékat megvádolta-és felépitette már akkor annak az időszaknak a relativ valóságát-igy aztán könnyű azt mondani,hogy egyik kutya másik eb.Pedig egyáltatán nem azonos minőségű a két "elmultnyolcév".
volvós
@Shikari: 13:57
neked pedig a villamosszékben...külőn öröm, hogy
bosszanthatlak, hátha idő előtt infarktust kapsz...
png
Már megint miről beszéltek? Úgy látom nálatok működik a fake és ellensúly.

Nektek sikerült április 12.-én, a választások után majd egy hónappal (!), feltenni azt, amit másnak még március 16.-án sikerült.
Ide meg úgy töltötted fel most, mintha friss hír lenne, és ezzel feleslegesen hergelsz embereket.

1. EZ VOLT AZ ATOMBOMBA, Orbán Őszödi beszéde, ami a bukásához vezethetett volna !!!
De a béna pöcs ellenzék egyszerűen nem ismerte fel a lehetőséget, és nem használta fel kellő súllyal - vagyis nem kürtölte szét az egész országban újra és újra és újra, amíg be nem vésődik, amíg meg nem értik az emberek, hogy Orbán csak manipulál, megtéveszt, hazudik a hatalom megtartása érdekében.

2. olkt, az első pillanattól kezdve nem bízok bennetek, és a szememben nem sokban különböztök Orbán gépezetétől. Ti hasonlók vagytok, csak a másik oldalon (gondolod te magadról).
Reikit is tudóként jók a megérzéseim, és qvára nem bízok bennetek.
A gusztustalan reklámjaitoktól meg behányok.
Aki ezt a szarvihart engedi az oldalán, ott valami nagyon nincs rendben a fejekben.

3. Ja, és azóta kiderült, hogy szombaton nem sikerült Orbánt eltakarítani, elvezetni a politika színpadáról - kényszerzubbonyban és bilincsben.
De még ezt is elszúrtad.
Kényszerzubbonyban VAGY bilincsben.
Most akkor melyik legyen?
karma1
@kereső: Marpedig en nem emlekszem arra, hogy Gyurcsany kiplakatolta volna, hogy kit kell utalni, kitol kell felni.
Egyszeruen ijeszto (valoban), hogy ez a kozveszelyes elmebeteg szabadon garazdalkodhat
Hellcat
@karma1: www.youtube.com/watch?v=__XBm4Xu_vY
Tessék a teljes beszéd. Ezt csinálja most a fidesz 8 éve, kormányon...előtte ellenzékből.
png
@karma1: Gyurcsánynak ebben a helyzetben azt kellett volna kipakolnia, hogy Orbán valójában mennyire lenézi és kihasználja az embereket, és addig ismételni, míg meg nem értik, hogy csak élő sakkfigurák, akikkel Orbán mostanra már kénye-kedve szerint játszik, és meg nem undorodnak tőle.
Gyurcsány sokadszorra cseszte el, mert ő sem ismerte fel a lehetőséget!
Hiába volt a sok duma, a sok magyarázat, a sok okosság,
Volt EGY lehetőség, amit szajkózva, CSAK AZT SZAJKÓZVA, visszafordíthatták volna Orbánra a saját szennyét. Érted, az ellenzék tiszta maradt volna, Orbán meg belefulladt volna a saját mocskába.
nevemnick
@Shikari: szerinted ez a szöveg nem fenyegetés egy magát miniszterelnöknek nevező diktátortól?
Ismét magas lóról osztod az észt te indiai cigány hulladék, de kíváncsi leszek, hogy előtte miként könyörögsz, amikor vadnyugati módra kiugratják alólad a lovat.

:D
nevemnick
@Shikari: kevesek vagytok mint a lónak a rántott hús. Csak hidd, hogy nem fogtok fű alatt elsunnyogni ebből az országból, a bayerovics-bencsikovics haverjaiddal együtt. Rohadt csaló banda.
Nyöszörögjetek csak, mert mire elérkezik az idő, napi rutinná fog válni.
karma1
@Hellcat: Koszonom, Kedves, hogy gondoltal ram...:o))))
nevemnick
@Shikari: erőlködj, csak nehogy bersz@rás legyen a vége. ,,Jól" szerepeltek a LIBE -bizottság előtt, sikeres eltávozást kívánunk putyin elvtárs otthonába, mert itt nem lesz maradásotok.

Agyő kis benszülött!

:D
nevemnick
@Shikari: az biztos, hogy nem leszek fideszes nemzethy magyar. Befejezheted a süket dumádat, hogy csak a fideszes lehet magyar. Nem, ti nem vagytok magyarok, akik a vezéreitekkel együtt egy nemzet hazaárúlói lettetek.
Írogathatsz amit akarsz, akkor is hazug, csaló alja népek vagytok
Pálinkás Pál
@Shikari: Tudod...ha akkor nem Fletó lett volna...akkor golyók repkedtek volna a levegőben,nem gumilövedékek!!!Ahogy azt a koszos duced javasolta akkor...nézz utána bátran!!
Pálinkás Pál
@Shikari: Nem értred?? orbán lövetett volna...csak akkor nem volt hatalmon..
Clavigo
@Shikari: Véletlen volt a like,,szőröstalpú.
Clavigo
@Shikari: A kis családod,,az a " csürhe ",,ha idézhetlek,,,,,,te tölcsérsegű ,szarosnyelvű magyarul beszélő ,román koton-szökevény.
Sámannus
Össze hordott az a vadbarom már annyi hülyeságet, hogy nem tíz másodperces, hanem tíz éves bizonyítékok vannak a listán. Ez a fószer egész életében csak hebrencselt és értelmes dolgot sem csinált.
Clavigo
@Shikari: A szamarad cuppant rá a mutterodra,,bocskoros...
Jozefina
Megdöbbentő!!! Egyszerűen életveszélyes!!! És az ellenzék hol a jó fenében van??? Miért nem jelentik fel Brüsszelben, vagy akár hol. Lázításért, csalásért, stb!!! Miért nem szerveznek tüntetéseket pl. Brüsszelben??? Az EU szeme láttára!!!
A honi tüntetéseket nem szabad abba hagyni, folyton folyvást résen kell lenni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.