A politikus hat kérdéssel fordult az NVI-hez: Mikor, mennyi ideig és hogyan befolyásolták informatikai problémák a választási eljárást? A választási informatikai rendszer egyes elemei milyen állapotban voltak 2018. április 6-án 12. 00 órától, illetve a szavazás megkezdésétől számítva a tájékoztató elkészültéig? Mely rendszeren mikor, miért és milyen változás következett be 2018. április 7-én 24. 00 órától, különös tekintettel a rendszerek állapotára? Mely volt előre eltervezett, és melyek voltak váratlanul bekövetkező változások? A választás napjának reggelén üzembe állított, csökkentett tartalmú felületen miért szerepeltek megtévesztő tartalmú (magyarázat nélkül különböző összevetési alapokon és források alapján közölt) adatsorok? Milyen rendkívüli eseményeket észleltek és a naplóztak a választási eljárást támogató informatikai rendszerben a jelzett időszakban? Milyen intézkedéseket hoztak a rendkívüli események kezelésére? Milyen informatikai...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Berni lehet a csalasrol is beszelni, mert az is volt boven. De lassuk be ha megegyeztek az MSZP-vel es visszaleptek legalabb ott ahol eselyetek se volt, akkor ma nincs 2/3.
Ezt elbasztatok, ugyanugy mint 2014-ben. Mar masodszor van a az orszagrombolo es hazaarulo fideSSnek 2/3-a MIATTATOK!
Vonjatok le a konzekvenciat, es nezzetek meg parton belul mi es legfokepp kik okoztak ezt (siffer, sallai stb)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Yoda69: (07:08) Az a lényegtelen, amit te írkálsz! Elbeszélsz a dolgok mellett.
verőce21
@JAJMÁR: Olyan elosztót kaptál, amilyet a lakosság többsége megvett, mert a nekik az a jó.
A deviáns fogyasztók áram nélkül maradnak, vagy kikapcsolják őket a rendszerből.
JAJMÁR
@verőce21: Sajnos elhallgatta az eladó az árú gyári hibáit, szándékosan elfedve azokat hamis állításokkal. Ezt vetted meg!
Ókos :)))
verőce21
@JAJMÁR: (12:54) Én tudtam, hogy mit veszek, jó árut kaptam.
A 2/3 jobboldali szavazat megoszlása volt csak kérdéses. Lásd itt bővebben.
propeller.hu/itthon/3346899-itt-nagy-fidesz-titok-agyhalott-fidess-szavazok?all#c2146856

A buta, suk-sükös baloldali lehetőségre nincs vevő.
JAJMÁR
@verőce21: Te tudtad?
A sok szerencsétlen és szegény sorsú ember, akik a közmédiából kapják az információkat, nem hiszem, hogy tudták mit vesznek, de őket fel is mentem ezért. Azokat, akiknek a napi megélhetése, a kenyere attól függ, hogy kidobják a közmunkából, ha a véleményét vállalja, szintén felmentem. Azokat is, akiknek a műveltsége behatárolja a gondolkodási szintjét.
Te téged semmi nem ment fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.