A szavazatok újraszámlálását, a választási törvény átírását és demokráciát követel majd az előzetes becslések alapján több tízezer ember szombaton a fővárosban. A választási eredmény miatt ledöbbent szervezők azt ígérik, ez csak a kezdet, és azt mondják, tanultak az elődök hibáiból. A CEU tüntetések óta nem látott tömeg lehet az utcán szombaton.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Peller Anikó: Sose adtak a fiúk a látszatra. Eddig is és eztán főleg, úgy fogják keresztülverni a rablásaikat, hogy senkire és semmire nem lesznek (a sajátjaikon és saját érdekeiken kivül) tekintettel. És ha a legkisebb gond merülne fel, akkor még mindig kitudják (közköltségen) vezényelni a segédcsapataikat. És erre sem az MVM, sem a többi állami cég pénze nem lesz drága. Úgy a benti ""független"" civilek, mint a határontúli ""igazmagyarok"", amíg dől a lóvé, készségesen ki fogják őket szolgálni.
Bátorkodtam már leírni:: Szolgaország vagyunk, cselédnéppel. És lőn...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Ezelőtt egy héttel lehetett volna hatásosan tüntetni,rettegett is a felcsúti vezér!!! Orbán most már röhög a markába,ez a tüntetés pont azt fogja igazolni a külföld számára,hogy Magyarországon demokrácia van.Ja,hogy lebutított demokrácia,az már nem látszik.Sőt a sok Mészáros,Tiborcz,Rogán sem látszik,elő is bújtak azonnal,mint a patkányok a lyukból.
Jozefina
Remélhetőleg az új generáció kezébe veszi az irányítást!!!
Mézike
@Shikari: Csakhogy a nemzetközi felügyelő bizottságot nem lehet megkerülni.
Mézike
@Pálinkafőző Rézüst: nem . :-) neki de nem esett le neki hogy kire céloztam, és hogy egyes szám első személyt hülyéztem le , nem többes számot használtam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.