Mint korábban megírtuk, egy 22 éves lány a választás utáni reggel megosztott egy posztot Facebookon, amiben arról írt, hogy Magyarországon nincs jövőképe egy 22 évesnek. A posztot több mint 27 ezren megosztották. Mészáros Luca a Hír TV Egyenesen című műsorában arról beszélt, hogy a bejegyzés megjelenése óta durva támadások érték, illetve feltörték Facebook-fiókját is. A lány elmondta, …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
az lehet hogy a fészbukon felkapott lesz de attól még senki nem fogja alkalmazni.
namihami
""Mondd meg nekik, hogy pusztulunk, veszünk
Mint oldott kéve, széthull nemzetünk""
Elég egy statisztikát megnézni, hogy a korosztályából már most mennyien tervezik a kivándorlást. Ez és a még ennél is fiatalabb korosztály már az iskoláit (egyetem, de a középiskola is) is kinn tervezi elvégezni. Haza fognak jönni? Legfeljebb látogatóba, amíg az öregeik élnek. Nekünk pedig maradnak a narancssárga vidéki fiatalok és az orbán-, lázár- és kósagyerekek. Nekik viszont nem lesz megélhetési gondjuk. (itthon se és kinn se, ha mégis kimennének körülnézni)
X-ray
@Csizmás Kond: Jó érzés agymosott droidnak lenni? Jó érzés, hogy egy épkézláb, önálló gondolatod nincs, csak táncolsz amikor Vitya-vezír alád kúrja az aprópénzt? Ha nem, akkor talán ne csak magad elé nézz, hanem körbe is, és garantáltan meg fogsz lepődni. Bár gondolom inkább az egysejtű életet szeretnéd választani, persze az az egy sejted sem agysejt lesz, hogy véletlenül se kelljen gondolkodnod.
namihami
@X-ray: Isten őrizzen az ilyen, értelmes-iskolázott fiataloktól. Az ilyen menjen ki, mert itthon még képes lenne a józanész mételyét elhinteni a korosztálya és a többiek között.
A Fidesznek tökéletesen megfelelő ""értelmiség"" az a narancsfiatal, akikkel tele van az ország. (lásd a térképet) Kapják meg a napi cukrospálinkájukat, nohaborukat, menjenek el reggelente közmunkára és szavazzanak rájuk. Ez az optimális ifjú-korosztály. És ezekből lesz a felnőtt Fidesz-szavazó. Méltó utánpótlása a jelenleginek.
Gondolkozni, tanulni? Még a végén a többi is elkezd hasonlókat írni, gondolni. Nekik ez és pont ez a jó.
Csizmás Kond
@X-ray: ...van aki csak a meséket képes felfogni...na én nem az vagyok.
Csizmás Kond
@namihami: ...ez ki is fog, mert nekik nem a saját erőből elvégzett munka számít hanem csak a dumával elért virtuális lószar. Egy napot nem dolgozott de már olyan terveket szó amit fel sem tud fogni...nem azt nézi hogy mire képes hanem neki is az kéne mint másnak...mert ugye akár a hedensoldersz ő megérdemli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.