A brit Guardian az MTVA számos dolgozójával beszélt arról, hogyan működik a közpénzből működő közmédia gépezete. A lapnak több újságíró is beszélt arról, hogy a hálózat csak a menekültekről szóló negatív történetekre fókuszál, ezeket bűncselekményekhez és terrorizmushoz köti.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: png
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@nezelodo: Keresztényi szeretet??? Most előzte meg a híveket egy csörgő kígyó ebben a tulajdonságban!
Peller Anikó
Szép szép, de a munsteri gázoló ugyan német nevet használt (Jens Alexander Rüther) de kurd származású és a legkevésbé sem lehet echte németnek tekinteni, de németnek lehet hazudni.

Ha valaki elmebeteg attól még terrorcselekmény a békés, ártatlan emberek eltaposása.

És akkor is az marad ha erre orbán választási stratégiát épít.
Béla333
Mindjárt meg is könnyezem ezeket a lelkiismeretük által marcangolt "újságírókat", akik miután elérték a céljukat, a Fidesz győzelmet, most elkezdenek itt lelkizni.
Előtte kellett volna, így most nekem kicsit "büdös" ez a név nélküli nyilatkozat.
nezelodo
@Peller Anikó: A két halálos áldozattal járó gázolás tettese M. Richard nem migra volt hanem egy örző védő (stróman?), meg is úszta egy népfront fegyelmivel, de még az is igen nyögvenyelősen jött össze... Mit nem adtak volna, hogy arab legyen az ürge. Azért nem árt a helyén kezelni a dolgokat.
"Panaszolta" a lányom is tegnap, Dablinban a néger taxis igen udvariasan beszélgetet vele, és még csak ajánlatot sem tett. Lehet hogy holnap majd azt olvasom erről valahol, hogy micsoda tragédia volt?
Olyasmi van alakulóban, mint 1964-ben a ferences paptanár rokon első nyugati útja után a Szabad európa Rádió bemondta, hogy a Töhi disszidált, pedig már három hete tanított a Duna-kanyarban. Na aztán az akkori (mai) hatalom, rendezett is egy rendes kis műsort neki, máig emlegeti a rokonság.
Peller Anikó
@nezelodo: amiről te írsz, az az orbán aljassága, ezzel akart választást nyerni. Még nem világos sikerült e neki de működni látszik.

A bevándorlás ettől független dolog, nem kérünk a tevekúrók millióiból és a tébécés négergyerekek miriádjaiból. Nem vállalhatod fel az egész világ nyomorúságát. Ha meg csak néhányat babusgatsz akkor csak a magad lelkiismeretét gyógyítgaod egész Európa kárára.
nezelodo
@Peller Anikó: Hála Istennek, nem vagyunk kívánatosak a "tevekúróknak", hasznunk sem volt belőlük gyarmattartóként, így kötelezettségünk sincs feléjük. Akik pedig a gyarmatok hasznát szedték, most élvezzék a következményt. Ennek ellenére nem hallottam róla, hogy felkérték volna Orbánt, hogy védje meg a rothadó nyugat migráncsok által pusztulásra ítélt világát.
Babusgatni nem fogok egyet sem, keserű tanulság volt egy erdélyi család pátyolgatása, támogatása öt-hat éven át, keserű csalódás lett a vége, ha négykézláb félholtan kapar az ajtómon bármelyik is, meg sem fogom látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.