A kormányfő stábja összeszedte a kampány legviccesebb jeleneteit, és ezeket megosztották a Facebookon. 

Többször is megalázóan viccelődik a Nemzeti Választási Bizottság elnökével Orbán Viktor az általa közzétett Facebook-videón. A kormányfő egy viccesnek szánt egyveleggel emlékezik vissza a kampányra.


A videóhoz csak annyit írtak hozzá: 


Kampány. Nem rendezői változat.

A jelenetsor elejét a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új kampuszának avatásán vehették fel, ahol Orbán Viktor humorosnak szánt megjegyzésekkel emlegeti fel Patyi Andrásnak, hogy megbírságolták az óvodai kampányáért. Az NVB elnöke, a közszolgálati egyetem rektora válaszul csak sajnálkozik.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"Mély csend lön, mint szokott a vész előtt.
A vész kitört. Vérfagylaló keze
Emberfejekkel labdázott az égre,"

Reméljük enélkül is eljön a tavasz és a világ virágokba öltözik.
(Az 1848-1849-es szabadságharc leverését kegyetlen megtorlás követte.)
dia.pool.pim.hu/html/muvek/NEMESNAGY/nemesnagy00234a/nemesnagy00274/nemesnagy00274.html
papa.49
,,Az okos hülyéskedik, a hülye (csutigeci) okoskodik,, De mint látható még ehhez is tökhülye !!!
tudode
Ez az embőrbe .. B Ú J T ... SZARKALÁDÉ .. összekeverte a ZSEBHOKI VB-vel, és a CSENGESS BE HOZZÁM "nemzetünk zsarnoka" .. h e l y e t t, elmesélhette vóna, ha mégis mi a frászt kezd ezzel a LEPUSZTULT állammal, amit összebarkácsolt, amúgy ... f e l c s ú t i .. szinten, amiből az a... T U T I , hogy az évek óta halasztódó, un. S Z O C I Á L I S ... temetéssel ingyér .. E L T E M E T H E T I .. az unoka nagyit, mint a kutyáját, és fordítva, temethetik egy, és mást a... KÓ D I S O K K !
.
A többi ... Ö R D Ö G I ... T E R V E ... talány a Soroson, a menekülteken kívül, belül!
Edmond Dantes
Ez az ember csupa tréfa,móka,kacagás.Vagyis röviden kész röhej.
Mézike
Nagyon magabiztos. Az ilyenek szoktak nagyon pofára esni.
nezelodo
Ez a viccelődés nála az aortarepedés, leánykori nevén a selyemzsínór?
justhpeter
Jópofizik a szerencsétlen hülye nyomoronc. Egyálétalán nem áll jól neki.
simmering73
@Edmond Dantes: Mint Kim Dzsong Un. Csupa móka és kacagás. Miközben rohad az ország.
simmering73
A magyar sajtóban már a nyelvújítás eszközét is bevetik azok, akik azt a látszatot akarják kelteni, hogy Magyarországon valamilyen jelzős demokrácia van, ami nem diktatúra. Már ez a kísérlet is megerőszakolja a magyar nyelvet, mert korlátozott demokrácia nem létezik. Az a demokrácia, ami “korlátozott”, az nem demokrácia. Ahogy a “nem rendszerszintű csalás” sem létezik. A csalás az csalás.
nepszava.us/rendszerszintu-volt-a-valasztasi-csalas/
gazdag dezső
Hát igazán nem vicces volt a szervezése a választásnak !! Nagyon,de nagyon rosszúl sikerült!! Nem is érteni,hogy ennyire laikus emberek hogyan is kerülhetnek ilyen pozticióba !Abszolút laikus !De kérdezzék meg azokat az átjelentkezőket akik egyetlen körzetben szavazhattak amelyet kilyelőlt a v,b.Ott többszázan is voltak,és vcártak néhol este 7-8-9 óráig is;de A MÁS MELLETTE LEVŐ KÖRZET BEN PEDIG ÓRÁNKÉNT MENT NÉHÁNY EMBER!! NEM SEGÍTHETTEK BE!!
3dwhite
Nem szakad le a dròt a sûlya alatt mikor lòg rajta?
Desischado
patyi szerintem számíthat a selyemzsinórra. De sajnálja a radai rosseb!
karma1
Azert ez mar a veg... Azt a valakit - azert embernek nem mondanam - , patyit basztatja, aki elintezte neki a valasztasi csalast - mert hogy patyinak tudnia kellett mindenrol, az hottziher...Bunko ez a javabol, a zsebrebaszott kezevel egyutt...
Levendula
@3dwhite: És néha megfogja a szerencsétlen, nehogy elvesszen...
bakegya
Nincs mit hozzá tenni ez az ember egy nagy G...igaza van a LAJOSNAK!!!
csipetke
Ez annyira szánalmas.Kis csitriktől nem fura hogy idétlenül rihegnek-röhögnek mondjuk,mikor szexuális felvilágosítás van osztályfőnöki órán,de meglett emberektől,főleg politikusoktól ez tényleg szánalmas.És az ilyenek döntenek az életünkről,rólunk.Sajnos,ez tényleg a mi szégyenünk,hogy hagytuk/hagyjuk.Valahol olvastam,hogy valószínűleg Stockholm-szindrómásak vagyunk,ez szinte biztos..
karma1
@csipetke: NEM, ez nem a Stockholm-szindroma. Ott ket ember - tusz es tuszejto - kapcsolatarol van szo, de ez inkabb tomegpszichozis, sima agymosas...
A tusz es a tuszejto kozott VALODI fugges van: ha a tuszejto nem ad kajat, akkor a tusz meghal - ott a tuszejtoben tobb emberseg van, mint orbanban.

orban SEMMIT sem ad ezeknek a nyomorultaknak, mert a Bozsi utalvanyt csak azert es akkor adja, amikor a szavazatuk kell ezeknek az embereknek. Kulonben azt sem adna, ha tole fuggne. Neki a magyar nep csak a 4 evenkenti megerositesre jo, semmi masra...
A tuszejto vigyaz az utolso pillanatig a tuszara, mert csak igy remelhet erte sok penzt, vagy amit eppen ker.
A tusz viszont az izolaltsag es az (esetleges) osszezartsag miatt osszeteveszti a halat a szeretettel, esetleg fizikai szerelemmel.
Amit meg ez a szemetlada csinal, az sima agymosas, elore kitervelve. Hiszen a "valtsagdij" mar regota zsebben. az oveben , meszaroseban, garancsieban meg a tobbi rabloeban.
Yoda69
Ha ez a patyi-bab sajnalja, hogy helyt adtak a torvenynek, akkor szamomra azt jelenti hocs a csalastol sem riadnak vissza allami szinten.
karma1
@Yoda69: Na, a csalasban biztos lehetsz 100 %-ig... patyit meg me'g veletlenul sem sajnalom: aki jo penzert beall ezeket szolgalni, gondoljon ra, hogy akarmelyik pillanatban megvonhatjak tole a mezesbodont...Eddig tartott a hivatala, mehet a sobanyaba...
Hellcat
Czunyira mikor rászakad a vakolat az tükrözi a csúf állapotokat.
Yoda69
@karma1: Most neztem meg a valasztasi jegyzokonyveket a korzetemben. Nalunk ugy tunik nem volt csalas.

Ideteszem a linket ahol mindenki megtalalja a sajat korzetet:
ujraszamolas.hu/
magyarbakancs
Meg látszik a hatalom butít és unintelligensé tesz.
Félelmetes ,hogy egy ilyen ember az ország vezetője.
Na de Gyurcsika sem ,meg Vonácska sem különb.
Eladott Ország
@Yoda69: Mindenütt nem volt csalás, de így is túl jól sikerült nyerniük. De a legnagyobb csalás maga a választási rendszer.
karma1
@Yoda69: Nekem nem nyilik meg, amikor rakattintok a piros PDF-re a megfelelo szavazohelyiseg utan,(elotte megteszem a 3 kivalaszto lepest, rakattintok a PDF-re, meg a "Rendben" gombra) csak balra font kijon a fajl neve es szama, meg latom a szep nagy szurke oldalt...:o(((
Yoda69
@Eladott Ország: Ez igy igaz, viszont a felteteleket tudtuk.
Viszont ami a listas jegyzokonyvbol kiolvashato: kozos listat kellett volna allitani! Es ebben total igaza volt az MSZP-nek. Nalunk listara a fideSS kapott 270 szavazatot, az MSZP 166-ot, a DK 106-ot, az LMP 144-et, Momentum 45, Ketfarku 25
Egy kozos lista is nagyban befolyasolta volna a vegredmenyt.
karma1
@Yoda69: BUD01-rol beszelek, rakattintottam az osszes szavazohelyiseg PDF-jere, es egy sem nyilt meg... Talan azert, mert eppen ott volt csalas?
tudode
Akárki .. c s a p t a .. össze ezt a "Nem rendezői változat"-ot, köszönet érte, mert tudatosan, v tudatlanul .. b e m u t a t t a, hogy milyen módon lehet a MINISZTERELNÖKI INTÉZMÉNYT...lejáratni annak, aki MÉG az öltözékét "is" úgy viseli zsebhokizva, mint a TEHÉNEN A GATYÁT!
.
Ha .. mi n d e n ... r o s s z u.l .. megy, mint az emút 30 éve legalább NEM KELL KÖLTENI A NEMZETI NAGYCIRKUSZRA, mert a zsoldból nem futja, de ADVA VAN/LESZ kínunkban kin hahahotázni, mert a hosszú élet titka: VIDÁMAN kell TÖNKRE MENNI, beérni azzal, amit . E Z .. odavet, mint NESZE NEKED, kutyának tessék!
.
Jól .. k i é r d e m e l t ... büntetése az, hogy BUJKÁLNIA KELL a nép, a .. s a j t ó, a plenáris üléseken. elől, után, mögött!
Eladott Ország
@karma1: Pedig működik (először szűrés/válasszon 1.2.3. lépés, majd rendben kattintva )
Yoda69
@karma1: BUD01 ben melyik kerulet?
Megnezem nalam megnyilik-e?
karma1
@Yoda69: Koszonom. V. ker, es van ket Falk Miksa utcai cim, kerlek, azokat nezd meg. Megegyszer koszike...:o)))
karma1
@Eladott Ország: Melyik szavazokorzetben? Csak peldakent...?Nekem a budapesti nem nyilik meg...
Yoda69
@karma1: Nekem megnyitja, Csardi 359, Hollik 245
Listan: fideSS: 230, MSZP: 134, DK: 59, Momentum: 59, Jobbik:57, LMP: 77
Yoda69
@karma1: Ha gondolod letoltom es atkuldom mailben.
karma1
@Yoda69: Ez az. Koszi. El nem tudom kepzelni, hogy mi lehet a baj, mert mindent pontosan csinalok vegig. Mondom,. a bal felso sarokban megjelnik a fajl neve, szama, de nem nyit meg semmit...:o(((( Lehet, hogy az en gepemet mar figyelik? Na, ez legyen az eletukben a legnagyobb oromuk. (Az utobbi idoben elegge lelassult, pedig megcsinaltam a tisztitast meg egy csomo mindent ki is szedtem a gepbol.)
Yoda69
@karma1: Szerintem azt erzekeli a rendszer hogy az I.P. cimed kulfoldrol jelentkezik be, es ezert nem engedi megnyitni, amivel egybe le is lehet tolteni.
Melyik szavazokor a tied 019 vagy 020 ?
karma1
@Yoda69: Koszi, rasegitettem jobbeger+reload-dal,... Baromi lassan toltott le,...:o))) Koszi, megvan kinyitotta,...:o)))
karma1
@Yoda69: Nem az enyem, hanem a csaladom egyik agae,... Sikerult mar megnyitni, hat szep, foleg a partlistas resz,... A millio kamuparttal... Ezert inkabb patyi segget kellett volna orbannak kinyalnia, mert szo nelkul felvette oket a valaszthato partok koze (igaz, mivel mind fideszes inditasu volt, mi mast tehetett volna?), megengedve annak lehetoseget, hogy valakinek ez meg a valasztasok elott erosen karcolja a szemet...
Nem karcolta. Pedig mar akkor fel kellett volna ezek ellen lepni, hathatosan. Mindenki tudta az ellenzekbol, hogy ok a felhigitasra lettek kitalalva a fidesz altal, megsem kialtottak elore csalast, csak azt szamolgattak, hogy nekik milyen szek jut majd a parlamentben...
Onzo kis piti bagazs, nem tobb az ellenzek sem. Persze tisztelet a nehany kivetelnek.
karma1
@Yoda69: Koszonom, megkaptam, valaszoltam!...:o))))
Yoda69
@karma1: Ezert lett volna jo a kozos lista, ahogy karacsony Gergo is akarta. De ez a hajo mar elment
namihami
A mór megtette kötelességét.
Mostantól nincs szerepe, lehet b@sztatni. Úgyse mer visszaszólni.
csipetke
@karma1: 9:32 Gyilkos elmék-en szocializálódtam,és már nem csak a túsz,és túszejtőre használják,hanem bármilyen szituációban a kínzó,és kínzott közti viszonyra,ha hosszú ideig tart az ilyen "viszony",előfordul,hogy a kínzott megszereti a kínzóját.Ez ide is passzol,ha orbánt kinevezzük egy egész nép kínzójának.Patyi meg le van sz@rva,ő önként és dalolva vetette magát oda lábtörlőnek.
Eladott Ország
@csipetke: Az ilyenekből lesznek a rektorok. ( Lásd Lánczi András )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.