A hírek szerint 1,5 milliárd forintot kell fizetnie Simicska Lajosnak az LMP elnökségi tagjának, Ungár Péternek, ha vinni akarja a héten leállított Magyar Nemzetet - tudta meg a 24.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért egy Kancsi Mancsi külöknek nem kell feltétlenül bármit is elhinni!+ =))
wagabund
namost ha eláll a fiatalember a vételi szándékától, mert sokallja az árat, akkor Simicska beljebb lesz? Mit kezd egy lakatlan ingatlannal? az eladhatatlan épület a legnagyobb veszteség.

tehát ha mindketten nyerni akarnak a bulin, akkor még néhány napig alkudoznak...
van egy sanda gyanúm...Ungár drágállni fog bármilyen árat is..mert nem is kell neki, csak villogni akart, hogy milyen fasza csávó..
Pálinkás Pál
Te bejla...a patyolattiszta ungár miből fizetné ki?K??
advocat
Azért ez gáz. Egy befulladt lapért még pénz is kér, Nem tudom mennyit ért a gazdasághoz. Nem sokat. Mert a lap perceken belül a nullával lesz egyenlő. Gondolom, de én egy lakótelepi proli vagyok. Egyébként Ungárnak van pénze. Édesanyukája most épít egy szállodát 4 milliárdért. Az apai öröksége is e fölött lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.