Csupa nagybetűvel is fogok írni. Tudom, hogy nem illik. Tudom, hogy a zárt agyak nem nyílnak meg semmilyen kézzelfogható érv hatására semmilyen kézzelfogható érv hatására sem. 1. Honnan tudhatjuk, hogy a kormány ellop MINDEN pénzt? Mert megírják az újságok, és bemondja a tévé, szóval a média "tájékoztat"! De miért kellene hinni a médiának?

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Barom. akkor add a pénzedet ennek dagadt törpének! =))
advocat
És akkor honnan tudjuk meg az igazat? Gondolkodj okoska! Mert ha valaki valótlant ír megbüntethetik. Meg kártérítés, és ilyesmik. Igaz. A kormány nem minden pénzt lop el. De sokat. Jó, néha jár Bözsi, meg rezsicsökkentés, de az meg a különadókból és a 27 % áfából még megoldható.
Peller Anikó
@RonaGyuri: Na bazzeg, akkor mehetünk lopni? Fogadok, hogy őrülne neki kőagy ha kirámolná valaki ala kását. De végülis megígérhetjük neki, hogy befektetjük a lopott hol mit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.