A világhírű operaénekes gratulált a Fidesz választási győzelméhez. Plácido Domingo spanyol operaénekes, karmester és operaigazgató levélben gratulált Orbán Viktornak választási sikeréhez – tudatta pénteken Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel. Domingo reményét fejezte ki, hogy az újabb kormányzati ciklus alatt többször lesz lehetősége Magyarországra látogatni és folytatni az együttműködést tehetséges magyar zenészekkel és művészekkel, akik közül többeket a világ legjobbjai között tart számon. A magyar nép boldog lehet, hogy olyan vezetője van, mint Ön, aki ennyire nagy támogatója a művészetnek és a kultúrának, írta az operaénekes Orbánnak. Kitért arra, hogy nemrégiben felkérték, kapcsolódjon be a nagyon népszerű és sikeres, Virtuózok című tévéműsorba, amit boldogan elfogadott, mivel ennek a tehetségműsornak nagyon hasonló céljai vannak, mint az ő OPERALIA című énekesversenyének, továbbá a Fiatal Művészek programoknak, amelyeket az ő

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez is inkabb maradna az operaban, mint a politikai eletben... Mindenkinek meg kell hulyulnie, akinek van neve a muveszvilagban?
Jojjon ide, aztan majd fellephet egyutt a mandokival...
Meg egy muveszt leirtam - maradt volna meg a muveszetenel...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ez is inkabb maradna az operaban, mint a politikai eletben... Mindenkinek meg kell hulyulnie, akinek van neve a muveszvilagban?
Jojjon ide, aztan majd fellephet egyutt a mandokival...
Meg egy muveszt leirtam - maradt volna meg a muveszetenel...
silber13
@karma1: Van egy olyan sanda érzésem,hogy a közölt szövegnek fele sem igaz. Sokkal inkább el tudom képzelni hogy Havasi alázatos seggnyalásának a terméke,az ő pennájából.
nezelodo
Úgy látszik Frankó a művész úrnak Orbán! Én is úgy látom, hogy az... Elcsábíthatná, hiszen a nemzetének nagyon bejön az ilyen vezetés...
silber13
@RonaGyuri: Szerintem itt Havasi levél kiegésztéséről van szó!
justhpeter
Nem tudom elképzelni, hogy Plácido Domingo ennyire sötét lenne. Valami hazai disznóságra gyanakszom.
Commenter
@karma1: @justhpeter: talán ez is kamu, mint a Törőcsik Mari féle Nyílt levél OV-hoz...
karma1
@silber13: Mondasz valamit, de ha Placido csak feluletesen hall valakirol valamit, akkor esetleg hajlamos rosszul itelkezni. Ha o tette a nyilatkozatot, akkor azt kurvara sajnalom, de ha ez a havasibercike szorgalmi feladata volt, - elsimitani a gondok rancait az Eloisten homlokarol -, akkor az az internetnek koszonhetoen nagyon gyorsan ki fog derulni...
karma1
Na most egyetlen cikket talaltam a neten ami viszonylag a legfrissebb (2016-os), de abban termeszetesen egy kurva szo sincs politikarol, csak zenerol... orban a hatarban sincs...
Szoval a havasi bercike kivitte a klotyora a laptopjat, es szaras kozben megalkotta ezt a cikket. Sajnalom, hogy egy pillanatra is bedoltem a hir "valodisaganak"
karma1
@Commenter: Kb. annyira, igen...:o))) A nemzetkozi sajtoban sehol sincs nyoma - legalabbis az angolnyelvuben...
Commenter
@karma1: ha kamu akkor remélem Domingo a gatyát is leperli róluk jó hírnév megsértéséért stb. Egyébként itt a Hazám, hazám az ő előadásában, magyarul:

www.youtube.com/watch?v=Hgz4dGqzuwI
karma1
@Commenter: Koszonom, ismerem ezt a felvetelt, gyonyoru!...:o)))
Commenter
@karma1: ugye az! Domingonak a kezelőorvosa magyar volt anno. Én úgy szeretném hinni hogy "csak" visszaéltek a nevével...
karma1
@Commenter: Mar rakerestem alaposan az angolnyelvuben, sehol sincs meg csak hasonlo sem...
Ördögvadász
@karma1: gyüttment, a gyarmaton. Megvolt a fejés, gyüttment?
emerencia
@Commenter: Köszi. Ez a csaoda szép hang kicsit elfeledtette velem a szomorú jövő miatti rossz hangulatomat.
Commenter
@emerencia: Nagyon szívesen, örülök hogy örömöt okoztam. Érdemes meghallgatni őt már bariton szerepben Rigolettóként is. A teljes ea fenn van a youtube-on. A mantuai herceg abban az ea-ban Vittorio Grigolo. Gildát Domingo tanítványa egy szlovák énekesnő énekli. Bízni kell abban hogy vmikor lesz még jobb is, annál ami most van.
namihami
Ha valaki, hát ez a Placebo biztos tökéletesen tisztában lehet a mi, honi állapotainkkal. Hiszen nap mint nap itt él, innen járja az országot, hogy minden kisebb falu düledező kultúrházában énekelhessen a helyi földművesek rajongó tömegeinek. A Fidesz-szavazó marinénik és pistabácsik hangos, mi több, elragadtatott ovációja közepette.
Máskülönben honnan is alkothatna ilyen tökéletes véleményt az orbáni állapotokról?
kissé felnőttem
domingó elviheted senkinek nem fog hiányozni, max visszakülditek pár hónap multával,
papa.49
Ez csak egy ,,gyenge piár,, volt a csutigeci imázsjavítására, nem hiszem hogy a Domingo ilyen nyilatkozatot tett volna !!!
Clavigo
Oszt mennyiért gratuláltál,,Placido ??
nevemnick
Plácido Domingo, hiányzik a senor Franko diktátor?
Odaadjuk a mienkét...
Commenter
@papa.49: nem is ma írtam ezt, de sajnos úgy tűnik fizetett PR, a maestro évek óta Pécsen is ténykedik, énekesként rendezőként. És ki is a Pécsi Nemzeti Szh operatagozatának igazgatója? Úgy van: a (volt) Fideszes képviselő Gulyás Dénes, aki régebben inkább világhírű operaénekesként volt ismert... :(
Commenter
@nevemnick: miért nem vitte már el! Ingyen adjuk, sőt utána dobjuk!
nevemnick
@Commenter: a dobásnál segítek, csak szólj.
Commenter
@nevemnick: zsipsz, zsupsz...kender..akarom mondani orbán zsupsz :) köszi nick, bárcsak már ott tartanánk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.