A félhivatalos kormánylap kimaxolta a NER-kompatibilis újságírást. Az egyik ilyen cikkszerű valamijükben a titkos informátor nemcsak a nevét hallgatja el, de magát az információt is, ami azért mégiscsak vicces és propagandatörténeti jelentőségű fejlemény: Megfelelő erővel és technikával készül a mai kormányellenes tüntetésre a rendőrség. Ennél részletesebben nem kívánnak erről beszélni, ám azt illetékesek megerősítették a Magyar …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Majd amikor a rendőrség is átáll a tüntetők mellé, akkor tudjátok meg, hogy csak néhány prec van a menekülésre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@Pálinkás Pál: Egyetértek, sajnos! Azt azonban nem hiszem, hogy a rendszert lángba kéne borítani a várost!
Pálinkás Pál
@Katalina62: Máshol már írtam,polgári engedetlenség lenne a megoldás,de azt egy ennyire széthúzó országban nem lehet kivitelezni...
karma1
@Pálinkás Pál: En meg attol felek, hogy ez lesz az az alkalom, amikor orban beveti a szuksegallapotot, ami csak neki jo, es amire 4 eve keszul. Ez fel evig tarthato fent, es azt fogja mondani okkent, hogy azert vezettek be, mert nem akarja, hogy magyar ver folyjon. (Ezt elegge heroikusan elo is tudja adni. Legfeljebb megint hatul slisszol ki az Operahazban...)
Egy szuksegallapotban pedig megvan tiltva a gyulekezes, este 10 utan a kijaras, csoportosulas, lebutithatja az internetet, telefont, a mobilszolgaltatast - bar ezekben a rendszerekben mar regen benne vannak a poloskak a fontosabb embereknel -, barkit igazoltathatnak, barkit lehallgathatnak, orban eloszor eleteben hivatalosan elvezheti az egyszemelyes vezetes minden "oromet"
Hat ne is legyen neki tobb ebben a budos eletben...
simmering73
Majd amikor a rendőrség is átáll a tüntetők mellé, akkor tudjátok meg, hogy csak néhány prec van a menekülésre.
karma1
@simmering73: De szep is lenne...:o)))))
papa.49
@karma1: Az lesz mert gondolj csak bele melyik rendőr lő majd az emberekre, mikor tudja, hogy az ő hozzátartozója is ott van ???
A zsarnokok, mindig így szoktak megbukni, így volt ez a Csauval is !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.