Saját forrásból próbálják működőképessé tenni az érintett önkormányzatok a 100 ezer embert ellátó gödöllői tüdőgondozó intézet röntgengépét. – Mikorra kapott időpontot? – 6. hó 12-re. – Június 12-re? – Igen. – Előbb nem volt? – Nem – válaszolta egy beteg. A veresegyházi polgármester a Hír TV-nek azt mondta: a gödöllői tüdőszűrőgépet például az állam nem is akarja megjavítani, ezért a helyi önkormányzatok dobják össze rá a szükséges pénzt.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Verje meg őket Isten, akire mindig hivatkoznak! Agyament plakátokra költi a pénzt, meg külhoni szavazat vásárlásra, a honi magyar meg dobja fel a talpát gyorsan és csendben!
cikicakk55
Na gödöllői és további városokon kívüli Fideszre szavazók. Az ország legnagyobb részében ilyen 40 éves gépek vannak. A CT és az MR gépek is sok helyen haldokolnak. Bár még működnek,de mi lesz például Csongrád megyében,ahol csak Szegeden van MRI gép,1 db Ct is csak 4 a megyében. Így is én például márciusban kértem időpontot MRI- és Augusztus végére kaptam.( Epilepaziásoknál sokkal gyakoribb az agytumor,mely 2 hónap alatt zombit csinál az emberből.) Tehát a Fideszre szavazókat is utolérheti a végzet. Kell a 2 milliós rendkívüli jutalo Lázár minisztériumának, mely összese,1000.200 milliárd forintot kapott csak jutalmazásokra. Abból menyi röntgen,MRI és CT gépet lehetett volna venni? Azok a dolgozók már alapból is a közmunkabér sokszor sokszorosát kapják havonta. Nem a megélhetésük megsegítésére kapják. ( Ott sem a takarítónő és a konyhás nénik lettek milliókkal kibélelve.
karma1
Nana, hogy nem rohannak a segitsegukre: orban megmondta, hogy az ellene szavazokat, fuggetleneket kicsinalja,...Tehat Gemesi miatt szivatjak a godolloieket, Remelem, most a godolloi fideszre szavazok is szivnak...
Aljas ez a mocsok, de remelem, kisoprik ma...
tudode
Megjöttem!
.
Pártunk és kormány PÁR RUPPÓT kicsapott az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóságnak, oldja meg úgy ahogy tudja a ROHADÓ EÜ INTÉZMÉNYEK működőképességét, és egyebeket, miközben
.
3,1 milliárd ruppót kapott Mészáros Lala a NAKI hotel gyűjtögetéséhez, az április 11-i híradások tanúsága szerint
.
----- Nyíregyházán is lesz szállodája Mészáros Lőrincnek
24.hu/belfold/2018/04/11/meszaros-lorinc-nyiregyhaza-sosto/
.
"""" 10+5 évre a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotel Zrt. nyerte el a novemberben nyíló nyíregyházi Sóstó Resort Spa & Conference Hotel üzemeltetését. Az erről szóló közbeszerzést a nyíregyházi önkormányzat és a Sóstó Gyógyfürdő Zrt. közösen írta ki. A 4 milliárdos szálloda építéséhez 3,1 milliárd forinttal járul hozzá az állam a Modern városok program keretében."""
.
Köszike fidesznyik-nyik szavazók!
Nessy
@cikicakk55: Ahol esetleg kapsz időpontot, és megcsinálják a CT vizsgálatot, akkor onnan leküldik vidékre, majd 9 - 10 nap múlva megkapod a leletet.
Azt hiszem a Nyírőben csinált CT-t Kaposvárra küldik. De azt is amelyiket negyvenezer forintér csináltak. Nem libsi hiszti, e heti tény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.