A netadó és a CEU sem mozgatott meg ennyi embert. A szavazatok újraszámlálását, szabad sajtót, új választási törvényt és a többségért kiálló ellenzéket akarnak. A kormánymédia anarchista provokációról beszél.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
civilhetes.net/ader-lanya-milliokert-tanul-a-londoni-ceu-n
Magas tandíjat fizet londoni tanulmányai­ért Áder János elnök lánya. Az iskola hasonló rendszerben működik, mint a Pesten kipécézett Közép-európai Egyetem – írja a Bors.

Áder János 24 éves lánya, Orsolya 2009 és 2012 között Brüsszelben végezte a középiskolát itt végezte el. Orsolya azonban nem tért haza, hanem az Egyesült Államokban alapított Richmond Egyetem Nagy-Britanniába kihelyezett képzését választotta. Az államfő lánya 2013-ban kezdte el az alapképzést divat, marketing, művészet és média területen. A képzés idén ér véget.

Az intézmény honlapja szerint európai uniós állampolgárok számára az alapképzést jelenleg évi 9250 fontért, azaz mintegy 3 millió 357 ezer forintért lehet elkezdeni.

A Richmond Egyetem olyan rendszerben működik, mint az Orbán-kormány által törvénytelen működéssel vádolt Közép-európai Egyetem (CEU), az iskola ugyanis az USA-ban is elfogadott diplomát ad ki. (nepszava.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.