Percről-percre a kormányellenes tüntetésről. A kormány gyűlöletkampánya ellen, a demokráciáért és új választási törvényért hirdettek meg tüntetést Budapesten és több vidéki városban, illetve külföldön. Már több mint 100 ezren jelezték, hogy érdeklődnek a budapesti esemény iránt. A tüntetés szervezői civilek, a korábbi netadós tüntetéseket szervező Gulyás Balázs, a diáktüntetéseket szervező Gyetvai Viktor és a Puszi Erzsi brandet gondozó Homonnay Gergely. A tüntetéshez minden ellenzéki párt csatlakozott. A tüntetés előtt 16 órától pedig a héten bezárt Magyar Nemzetre emlékeztek.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Hát nem tudom...nézve az élő adásokat engem ez inkább valami majálisi felvonulásra emlékeztet,nem tüntetésre!!! ha más haszna nem is,legalább mozognak kicsit az emberek!!!
Commenter
@RonaGyuri: hírünk a világban, ov Milánóban, ha gázos a helyzet mindig lelép!
RonaGyuri
@Commenter: ha Milánóban, s nem Gráz-ban???
Commenter
@Cicamama55: övék a jövő és nem Orbáné!
Pálinkás Pál
Most nézem élőben az atv a dzsemborit...az éppen szónokló fiatalember nekem ripacsnak tűnik...nem az amit mond,hanem ahogy mondja... Ezzel semmi eredményt nem fognak elérni!!!
Megint nem érzem hogy lenne olyan ember ellenzéki oldalon,aki karizmatikus vezető lehetne,anélkül pedig nem fog menni!!
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: No igen megnéztem úgy látom nem egy szabad oldal...vpn-ről nem enged be!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.