A Hír TV Célpont című műsora visszakövette, hogyan utaztatták Ukrajnából a szavazókat a Fidesznek.

A Hír TV Célpont című műsorának pénteki adása fedte fel, hogy Ukrajnából szervezetten utaztatták a kettős állampolgárokat Magyarországra, ahol a Fideszre kellett szavazniuk. Ehhez fiktív lakcímeket is kreáltak nekik.

Major-Ádám Andrea és Báthory Róbert 18 perces riportjában megszólalt a kárpátaljai Tiszaújlak egykori polgármestere, Kilb József is, aki elmondta, ő és az emberei mintegy 1000 kettős állampolgárságú szavazót vittek át a határon szavazni.

Kilb azt is megmondta a szállított embereknek, hogy kire kell szavazni: Tilki Attila, hármas, Fidesz, tizenhármas. (Így voltak a szavazólapokon a jelöltek és a pártok.)

A riport szerint az utaztatásos szavaztatáshoz a magyar közigazgatás is hozzájárult egyrészt azzal, hogy hagyták a fiktív lakcímeket bejelenteni, valamint az ukrán határon április 8-án könnyített ellenőrzés volt, és több, amúgy zárva tartó kishatárátkelőt is kinyitottak.

(Címlapi kép: részlet a videóból)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem csak a lóláb AZ EGÉSZ DÖGLÖTT DAKOTA LÓ KINT VAN A NAPON !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nem csak a lóláb AZ EGÉSZ DÖGLÖTT DAKOTA LÓ KINT VAN A NAPON !!!
Desischado
@papa.49: Pontosan! Ez már önmagában is generálhatja a jogos újra választást!
Nessy
Azért a pénzért, amit a kormány a mi terhünkre nekik adott, kötelességüknek érezték, hogy a fideszre szavazzanak, minden körülmények között.
Yoda69
Koszonet az oknyomozo riportereknek. Kivalo munka volt.
Onmagaban mar ez a teny miatt, hogy a fideSS igy csalt tomegesen, meg kell ismetelni a valasztast. Ha itt megcsinaltak feltetelezhetjuk roluk, hogy mashol is alkalmaztak ezt a modszert illetve mas trukkoket, csalasokat.
cikicakk55
Már eleve igazságtalan volt az egész választás. Nem véletlen volt,hogy már 2010-ben átvariálták az egész választási törvényt .Már magában az,hogy egyfordulós szavazás lett,ott bebetonozták magukat. Csak ami kiderült,hogy mennyit költöttek a Románokra,Szerbekre, Ukránokra az is több milliárd volt. A Románok előttünk járnak az életszínvonalban,de azért Orbán nekik épített iskolát,óvodát,stadiont,meg még támogatják a futball csapatukat is. Mint ha nem menne el épp elég közpénz a Magyar botlábú ingyenélő focistákra. Az egész kormányt el kéne zavarni a büdös francba,de az ellenzéki pártok vezetőit is. Most a nép teljesítette az elvárást. Nem rajtunk múlt,hogy ilyen torony magasan nyert a Fidesz. 50% csalás,50% az ellenzék hülyesége. A nép nem felejt. Nem hinném,hogy lesz még 4 éve a Fidesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.