Minden idők legnagyobb kormányellenes tüntetését rendezték meg szombaton demokráciát és új választójogi törvényt követelve. A szervezők azt ígérik, folytatják.

(Forrás: hvg.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Komoly, 100 ezer ember, a Fidesznek hamarosan annyi:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Azzal, hogy befejezték, hamvába is halt. Legközelebb már feleannyian se lesznek a pikniken. Hol van már az a tökös nép, amelyik blokád alá vette az országot.
JAJMÁR
@division: Engem is zavar a gyűlöletkeltésre és hazugságra épített választás, és ezen az úton nyert kormányzás! Korrupt, csaló emberek ülnek a bársonyszékekbe, és nagy arccal minősítik az ország felét! Pedig elvileg az egész ország összes népét "szolgálniuk" kellene, eskü mellett!

Zavar, hogy hülyének nézik - nem a felét , ne hidd - az egész országot!

Téged nem zavar, hogy egyébként közel fele-fele választási eredmény után - és most tekintsünk el attól, hogy ez is hogy jött létre - a vesztes félt lenullázzák? Hogy nem zavar, ha magyar ember vagy, és nem a gyűlölet vezérel? Hogy várod el, hogy ne ébredjen harag azokban, akiket a porba löktek egy torz és önmaguknak írt választási törvénnyel pont azok, akiknek az a felelősségük, hogy minden magyar ember érdekét nézzék?
Nem zavar? Hát látod, itt a probléma! És nem a vesztes félben kell keresni az okát!
Nessy
Lehet, hogy rossz a szemüvegem, de én hónapok óta gyűlölködő, az ellenzéki pártok elleni uszító plakátokat láttam minden felé. Arról nem is beszélve, hogy a szövegüknek vajmi kevés köze volt a tényekhez.
Persze, lehet hogy ezt is a Soros bérencek rakták ki szórakozásból?
Nap mint nap olvastam a jelzőket, amelyekkel a jobboldali kommentelők "tisztelték meg " azokat, akiknek esetleg más volt a véleménye. Aztán mikor valaki az ő stílusukban válaszolt, akkor megsértődtek, és elindult egy spirál, amelynek a vége egy útszéli lebujt idézett.
Ezzel együtt fenntartom, hogy anno a kékcédulás szavazás a mostanihoz képest tisztességes volt.
division
@Nessy: Az esetek zömében pont hogy egy ellenzéki IQ bajnok indítja be ezt az útszéli lebujt. Kipróbáltam hogy normális hangvételben írtam egy véleményt egy youtube videó alá, a többit már le sem írom.
division
@JAJMÁR: Bennem nincs gyűlölet addig amíg ki nem hozza valaki. Minden ellen lehetne lényegében lázadozni, de valóban ez az élet értelme? Gondolj csak bele, van olyan ember aki mindent elfogadna szíve szerint?
JAJMÁR
@division: Sajnos van. A megalkuvók! Ők azok akik mindent elfogadnak, valamiféle morzsákért cserébe még a hazájukat is odaadják. De nem ők a többség :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 25., 15:51
Bomba miatt kiürítik a Vörösmarty teret
Szórakozás - 2019. March 25., 15:21
Nem csak a gátlásait dobta le Singh Viki
Szórakozás - 2019. March 25., 15:05
Itt folytatja Kálmán Olga