Minden idők legnagyobb kormányellenes tüntetését rendezték meg szombaton demokráciát és új választójogi törvényt követelve. A szervezők azt ígérik, folytatják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Komoly, 100 ezer ember, a Fidesznek hamarosan annyi:-))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Komoly, 100 ezer ember, a Fidesznek hamarosan annyi:-))))
Levendula
@division: Nézd meg a tegnapi tüntetésen részt vevő őszinte, tekintetű, értelmes embereket és hasonlítsad össze a cöf által szervezett menetelésben részt vevő arrogáns alakokkal...
division
@Levendula: Felesleges jönni ezekkel a cöfös meg youtube - os videókkal, ahol direkt az IQ 0 - ás szavazókat mutatják be, ilyenek politikai hovatartozás nélkül is vannak bármerre az országban. Engem már baromira zavar az hogy aki nem Fidesz szavazó az gyűlöli a másik embert ha az meg igen, holott szart sem tud róla azon kívül. Az ATV - n tegnap pont egy értelmiségi hölgy beszélt erről, aki történetesen Fidesz szavazó, és őt is felháborította hogy mindenkit egy kalap alá vesznek már aki nem ellenzéki. Vannak elvek is amelyek szerint lehet szavazni, és lehet tüntetni is mint ahogyan egy demokráciában ez megengedett.
simmering73
Azzal, hogy befejezték, hamvába is halt. Legközelebb már feleannyian se lesznek a pikniken. Hol van már az a tökös nép, amelyik blokád alá vette az országot.
JAJMÁR
@division: Engem is zavar a gyűlöletkeltésre és hazugságra épített választás, és ezen az úton nyert kormányzás! Korrupt, csaló emberek ülnek a bársonyszékekbe, és nagy arccal minősítik az ország felét! Pedig elvileg az egész ország összes népét "szolgálniuk" kellene, eskü mellett!

Zavar, hogy hülyének nézik - nem a felét , ne hidd - az egész országot!

Téged nem zavar, hogy egyébként közel fele-fele választási eredmény után - és most tekintsünk el attól, hogy ez is hogy jött létre - a vesztes félt lenullázzák? Hogy nem zavar, ha magyar ember vagy, és nem a gyűlölet vezérel? Hogy várod el, hogy ne ébredjen harag azokban, akiket a porba löktek egy torz és önmaguknak írt választási törvénnyel pont azok, akiknek az a felelősségük, hogy minden magyar ember érdekét nézzék?
Nem zavar? Hát látod, itt a probléma! És nem a vesztes félben kell keresni az okát!
Nessy
Lehet, hogy rossz a szemüvegem, de én hónapok óta gyűlölködő, az ellenzéki pártok elleni uszító plakátokat láttam minden felé. Arról nem is beszélve, hogy a szövegüknek vajmi kevés köze volt a tényekhez.
Persze, lehet hogy ezt is a Soros bérencek rakták ki szórakozásból?
Nap mint nap olvastam a jelzőket, amelyekkel a jobboldali kommentelők "tisztelték meg " azokat, akiknek esetleg más volt a véleménye. Aztán mikor valaki az ő stílusukban válaszolt, akkor megsértődtek, és elindult egy spirál, amelynek a vége egy útszéli lebujt idézett.
Ezzel együtt fenntartom, hogy anno a kékcédulás szavazás a mostanihoz képest tisztességes volt.
division
@Nessy: Az esetek zömében pont hogy egy ellenzéki IQ bajnok indítja be ezt az útszéli lebujt. Kipróbáltam hogy normális hangvételben írtam egy véleményt egy youtube videó alá, a többit már le sem írom.
division
@JAJMÁR: Bennem nincs gyűlölet addig amíg ki nem hozza valaki. Minden ellen lehetne lényegében lázadozni, de valóban ez az élet értelme? Gondolj csak bele, van olyan ember aki mindent elfogadna szíve szerint?
JAJMÁR
@division: Sajnos van. A megalkuvók! Ők azok akik mindent elfogadnak, valamiféle morzsákért cserébe még a hazájukat is odaadják. De nem ők a többség :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.