A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Rogán Antal kijelentette, hogy az események mögött igazából nem is az ellenzék pártjai állnak, hiszen őket is kívülről mozgatják.

A miniszter szerint a véleménynyilvánítás és az egyet nem értés jogába belefér, ha valaki nem tudja elfogadni a választás végeredményét. Hozzátette ugyanakkor, hogy nincs több jogorvoslati kezdeményezés, mint négy vagy nyolc éve.

Rogán: Soros György pénzelte a szombati ellenzéki tüntetést

A miniszter ezért "politikai bolhacirkusznak" nevezte a tiltakozásokat és hangsúlyozta, hogy a kormány erős felhatalmazást kapott az EU, az ENSZ vagy épp Soros György törekvéseivel szemben.

A magyar emberek egyértelműen azt szeretnék, ha Magyarország megmaradna magyarnak, Soros György meg eközben ellenzéki pártok és "önmagukat civilnek nevező szervezetek" támogatásával akarta manipulálni a választást – tette hozzá.

Megjegyezte, hogy Soros György szervezetinek "irgalmatlanul sok pénz", világszerte csaknem 16 milliárd dollár áll rendelkezésükre.

Arra a kérdésre, miért nyilatkozta azt korábban, hogy nem folytatják az elmúlt négy évet, hanem új kormányt, új folyamatokat indítanak, Rogán Antal elmondta, hogy a kormányzat szerkezete átalakításra szorul, mivel – mint fogalmazott – a világ is megváltozott és új kihívások keletkeztek. Az új kihívásoknak megfelelő új szerkezet kell – tette hozzá.

A miniszter szerint a következő kabinet legkésőbb május végén elkezdheti a munkáját.

Az új kormány várható intézkedései közül kiemelte a családtámogatások bővítését és hozzátette, hogy határozott fellépésre lehet szükség a közösségi oldalak felhasználóinak védelmében is.

Azzal összefüggésben, hogy több ellenzéki képviselő nem veszi át mandátumát, megjegyezte, hogy az új Országgyűlés akkor is megalakul, ha már többen lemondtak azok közül, akik múlt héten még a választás esélyesének nevezték magukat.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Kopter tóni. A béka segge menet mibű vót? A nem "köszpénz" MVM-ből?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
sápatt gézenguz gazdáidból ki csinált embert, csak selejtek lettek, gondolkodni nehéz? pofázni nem ? semmibe se kerül?tartós tejet meg uj kormányt te ne tervezz. esélyed semmi a fiatalokkal szemben mert döglőtt a dakota ló
koszpeko
Tegnap már borítékolható volt ez a reakció.
Sámannus
Kopter tóni. A béka segge menet mibű vót? A nem "köszpénz" MVM-ből?
Nessy
Mondd Rogán, az ukránoktól, románoktól mire kaptatok "erős felhatalmazást"? Még több pénzt adjatok a mi pénzünkből, a mi terhünkre???
colibri
Nagyon kinyílt a savószemű csipája! Mostmár előbújt a hallgatásból, hogy sikerült hatalomban tartani szeretett vezérét? Remélem, kérészéletű lesz minden ténykedésük!
Mézike
A migránsokat kihagyta..., sztem Soros legközelebb őket is a kerítés mellé állitja .
fergeteg
Tüntettek a még soha nem dolgozó beszervezett gyerekek.
Ingyenélést nekik.
fergeteg
Igyunk,cigizzünk,drogozzunk,tüntessünk.
De ne tanuljunk.
tudode
Valaki súgja már meg, hogy miért "pont" Soroson nyűglődnek azok a POLITIKAI PROSTIK, akiket kitartott .. k ó d i s .. k o r u k b a n.. annak "velencei" tükrében, hogy
.
------ Rengeteg pénzt kapott Sorostól a Fidesz és személyesen Orbán
mno.hu/belfold/rengeteg-penzt-kapott-sorostol-a-fidesz-es-szemelyesen-orban-2394655
.
(...) """"Orbán Viktor 88 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásából alapított Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, ’89 augusztusában azt nyilatkozta a HVG-nek, hogy 10 ezer forintos ösztöndíjat kap havonta közvetlenül az alapítványtól és még 5-10 ezret a szintén Soros-pénzből alapított Századvég című folyóirat szerkesztéséért. Ha összesen 20 ezerrel számolunk, az ma 310 ezer forint lenne.
---- 1989 szeptemberében Orbán Viktor Soros-ösztöndíjasként Oxfordba utazott, ahol a Pembroke College-ben kutatási témája „a civil társadalom eszméje az európai politikai filozófiában” volt."""(...)
.
Ezenkívül a többiek "is" .. é l ő d k ö d t e k/nek..a V/4-ek Soros elnökekéhez hasonlóan!
.
MILYEN .. G Y Ő Z E L E M .. az, amit NEM EGYENES DERÉKKAL értek el!
.
+ 4 év .. F É L E L E M., .. B Ú J K Á L Á S .. a jut-almuk!
SÍva
Az anyukád Rogán! Még finom voltam és nőies!
advocat
Visszafogom magam! Rogán! Te féleszű majom, a Pasa parkban! Majd ha a tömeg a házad ablakait zúzza be! Akkor nyisd ki a szád. 52 % embert bolhacirkuszozol! Ezt még felemlegetik neked! Egyszer! Lehet, hogy már a jövő héten. Édesanyád is inkább egy másik megoldást választhatott volna a születésed helyett. Talán fogamzásgátlót szedhetett volna. Mert amit mondtál az már az aljasság teteje! Nektem mindent lehet? 9,8 millió magyar nagyobb része neked cirkusz. Lehet, hogy az lesz. Viktorod megmondta, a népnek joga van leváltani a kormányt. Ja! Most tiétek a kétharmad! Ezzel az aránnyal! Ügyesek vagytok. Most.
advocat
És egy megjegyzés. Ha Sorosnak annyi pénze lenne, ti már sehol nem lennétek!
cikicakk55
Hogy nem szakad rád a plafon te féreg! Két gyerek,egy 20 és egy 21 éves kezdeményezte a Facebookon. Benne is voltak a hír tv- ben. Ők maguk is csodálkoztak,hogy milyen sokan jelentkeztek. Az ellenzéki pártok maguktól álltak be a sorba. A színpad és a kihangosítás árát a tüntetés alatt kalapozták össze a szervezö fiatalok. Sorosnak egy fillérjébe sem került. A vidékieket sem közpénzen buszoztatták,mint a békameneteseket a Fidesz,hanem magánemberek írták a facén,hogy honnan indulnak és hány embert tudnak magukkal vinni. Se az államnak,se Sorosnak semmi köze nem volt az egészhez. Mi lesz veletek Tonyó,ha meghal Soros György? Ki lesz a következő főgonosz aki a becsületes,tiszta kezű, család, barát ,Fidesz kormányt gátolni fogja abban,hogy tovább gazdagodjon a nép? Már ami a Fidesz szerint a 2,4 millió Magyar embert jelenti. A maradék 7 millió az kuka! Ugye Tonyó? Remélem hamarosan Orbánhoz láncolva visznek a börtönbe. Figyelhetnétek jobban. Az eddig aránylag csendben tűrő Magyar fiatalok léptek elő. Őket nem tudjátok olyan terrorban tartani,mint a falusi nyugdíjasokat és a mocskosságotokba belefáradt 50-70 év közöttieket. Annak idején is bizoyítottak a márciusi Ifjak. A mostaniak is fognak,de abba beledöglötök.
Nessy
Tudod Tónikám, már nem volt az MVM-nek több "nem közpénze", így saját költségén utaztak az emberek a tüntetésre, és valódi civilek támogatták és támogatják a fiatalokat! Az, hogy milliókat költöttetek a nem létező vandalizmus megállítására, az ti döntésetek!
Ördögvadász
@Nessy: ki kell menni haver, szép az idõ, részt kell venni, ott kell lenni, lehet nyomak még valami alamizsnát...ki tudja?
bencemacska
@fergeteg: ma, 09:25-26
Tényleg???
Én nem is tudtam, hogy tegnap fidelitas tüntetés volt?
Edmond Dantes
Ennek az arcán még mindig látszik a vasárnap délutáni rémülete,ráégett.Nagy már a pofája,de a gatyáját nem merte beadni a tisztítóba.
Borsodi
Igen mindenről Soros tehet és katonái.Be kellene már fejezni ezt a riogatást,elvégre Soros annyira se veszélyes ránk, mint a fidesz.Már annyit riogattak minket vele és mocskolták előttünk,hogy már ideje lenne valóban ezt meghálálnia ennek a sok szarkavarónak.
egyvandor
rogán titeket meg mi pénzelünk, de nektek ez sem elég! Lenyúltok mindent amit csak lehet.
egyvandor
@Edmond Dantes: rogán tolvaj előbújt a vackából. Nem a lelkiismerete tartotta háttérben. Azzal nem rendelkezik. Ismét biztonságban érzi magát.
egyvandor
@Sámannus: Ezek a suttyók már hozzászoktak ahhoz hogy mindent lenyúlhatnak. Fel sem tudják fogni ésszel hogy valamiért meg is kellene dolgozni. Azt gondolják az a jobbágyok alattvalók kötelessége. Ezek már túl vannak olyan dolgok mint közpénz lenyúlás lelkiismeretfurdalást okozzon nekik. Az nekik jár, "osztjónapot".
balos
Kiszabadították a gumi lakásából?Ezért a "szösszenetért" kár volt!
cirip
Nagyon rosszul nézel ki Antal! Nem vagy te beteg? Nehogy a becses egészséged (életed) rámenjen erre a sok munkára!...
ibn Said
A fene vinni el, egy zsidó adni nekem pénzt? (még nem jönni meg check, pedig vár nagyon!)
evacica
Antilop! Teljesen elment az eszed? Nem unjátok még ezt a sok hazugságot és Sorsozást?Gerinctelen , jellemtelen banda vagytok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.