A Kossuth térről készült drónvideó jól érzékelteti a szombaton tüntető ellenzéki tömeg nagységát.

Itt van egy remek drónvideó a szombaton tüntető tömegről

Reméljük, nem lesz a készítőnek baja mindebből, ugyanis légtérzár volt érvényben a környéken a tüntetéskor – írja a videót kiszúró 24.hu.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Gondolom a légtérzár a Fidesz drónjaira nem vonatkozott. Ők a menet legvégét akarták a kömédiában leadni és beírni,hogy pár száz ember lézengett csak. Gratulálok annak aki ilyen ügyes volt,bár az erkélyekről készült képeken is látszott,hogy meg van az a 100.000 ember. Nem tudom lesz-e valami hatása a kormányra. Minden hétvégén lehetetlenség lesz ennyi embert össze szedni. Főleg vidékről nem tud ennyi ember minden hétvégén feljutni . Így mivel a közpénzből fizetett rendőrökön kívül semmi feladata nem volt a kormánynak,nem hinném,hogy bár mit is elértek vele. Én nem szeretnék véres harcokat,de félő,hogy Orbánt a békésen tüntető 100.000 ember nem rettenti el. Zsebében a törvénykönyv,az alkotmány a 2/3 mindenre feljogosítja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Sámannus: Nagyon bízom benne,hogy tényleg így lesz.Mondjuk az,hogy az eddig csendben figyelő fiatalságnál is beért az idő arra,hogy azt mondják.Stop Orbán az nagyon biztató.Volt már az országban egyszer olyan,hogy a fiatalok lázadtak fel.A márciusi ifjakra gondolok. Az viszont elkeserítő,hogy milyen óriási hatalmat tudott magához ragadni Orbán. Azt tudjuk,hogy a választások felét megvették, a másik felét meg elcsalták. Ám hiába is akarjuk,hogy újra számolják,az már át van variálva. Az újra választás sem jönne be,mert még egyszer 70% körüli szavazati arányt nehéz lenne összeszedni. Ráadásul az továbbra is a közpénzből menne,tehát a kormány anyagilag mindent megengedhet magának,még az ellenzéknek anyagilag semmi lehetősége és esélye nincs.Persze azért az ellenzék is rendesen tehet arról,hogy Orbánék megint 2/3-ot kaptak. Ha az ellenzék jobban össze fog,ha nem is nyernek,de legalább nem lenne 2/3. Nem tudom mi lesz,de én félek,hogy ezt a maffiát békés tüntetéssel nem lehet leváltani. Túl nagy a tét nekik,hisz a hatalom mellett a szabadságukat is elveszthetik.
cs.n.
Ennyi volt, el lett távolítva. Nyilván, mert illegálisan készült. De miért volt légtérzár? Nem akarták a hatóságok, hogy lássák, mennyien vannak? Érdekes módon egy hónapja, a békemenetkor nem zárták le a légteret.
Sámannus
@cikicakk55: A tüntetőknek vannak szövetségesei, akik valóban küzdöttek a szavazatokért, más kérdés, hogy a kommunikációjukkal nem jutottak el a választókhoz, mert a kormánypárti média mindent túlharsogva hazudta az ellenzék helyett az általa vélelmezett "programot"ami természetesen hazugság. Az semmiképpen sem maradhat úgy, hogy erre a hazugságra építse az újabb hazugságait a kormány.
A tüntetők parancsolóan fejezik ki véleményüket, hogy itt nem lehet teszetoszának lenni, mint a azokat a jobbik és a lmp kijelentette a választások előtt. hogy vagy rájuk szavaz mindenki vagy nyer a fidesz. Most kijelentették, hogy mindenhová el kell jutni az üzenetnek. A sajtó szabaddá tételével., és új választást kell kihirdetni.
Ha nem kap kétharmadot a fidesz akkor is csak a káosz maradt volna, mert így lett kitalálva a rendszer. Korábban egységes vidékeket szeleteltek fel keresztül kasul szabdalva a régi területeket úgy, hogy eközben csökkent a választó körzetek száma. Úgy verték szét az ellenziki körzeteket, hogy az önkormányzatok elveszítsék önállóságukat. A nagyobb városokhoz olyan körzeteket csatoltak, hogy módot adjon a csalásokra, ahol a helyi vajdákat felhasználva félre vezessék a választókat. Szégyenletes alamizsnát osztva hülyítették meg a lakosságot.
cikicakk55
@Sámannus: Pont erről írok. Olyan választási törvényt alkottak,hogy ha 100% megy el szavazni akkor is a Fidesz nyer. Azt senki nem hiszi el a nyaloncokon kívül,hogy a nép akarata tartotta meg Orbán hatalmát. Az újra választásnál megint ez lenne. Az ellenzék nem kormányra érett. A Fidesz már nem kell. Az újra választásnál melyik párt legyen akit bátran vállalhatunk? Talán a jobbik,de onnan Vona kilépett,pedig a rendszer összeomlásakor vezetett a Fidesz előtt,nem is kevéssel. Annyi módon tudnak csalni,hogy valami új módszer alapján lehetne az újra választást megtartani. Talán ha nem szavazhatnának a határon túliak? Ha a Romákért nem a Fidesz emberei mennének csak,hanem mint a mozgó urnáknál legalább két nem Fideszes is menne és bem autóztatni őket,hanem az Urnát vinni hozzájuk. A gond csak az,hogy ehhez a Fidesz nem járul hozzá. A választási törvényt ők egy nap alatt kitalálták és meg is szavazták. A 2/3 sokat jelent. Esély sincs a csalás ,és korrupció mentes újra szavazásra,csak új törvénnyel.
Borsodi
A drón videót azért tiltották le mert tisztán látszott a tömeg nagyobb volt mint a békemeneten és mindenki maga fizette az úti költséget.A hír tv majd leadja remélem.Ez másnap volt Pécsen.
www.youtube.com/watch?v=CEpvpeRYUkg
almalibre
Ronaldo mutogathatja az aranylabdáit, ha a meccseken nem teljesít repűl…

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.