Meg kell találnunk az ellenszerét a migránsozásnak. Egy másik problémát és másik megoldást kell adni az embereknek – mondta.

(Forrás: 168 óra)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Amíg nem mondják ki, hogy a rendszer egésze törvénytelen, mert a “fülkeforradalomra” hivatkozva jött létre, a NER az alkotmányos rend megdöntése, illegitim és egy államellenes bűncselekmény, addig soha nem találnak fogást Orbánon és a rendszerén és ötletük sem lesz arra, hogyan szabadulhatnának meg tőle. Szájukkal tagadják a rendszert, a tetteikkel pedig legitimálják, hitelesítik, törvényesnek és demokratikusnak ismerik el. Hasznot lesik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemfideszes
@Eriksson: És hivatalosan pontosan hol jegyeznek be egy becenevet? Személyiben, útlevélben ?!
nemfideszes
@Shikari: Hülyéknek nincs is többre szükség, úgyhogy erre azért nem lennék olyan büszke.
Az igazság tartalma pedig a nullához konvergál...se Soros-terv, se migránsok milliói, csak az a 25 ezer akit a csutiék beengedtek.
Shikari
@nemfideszes: Akkor a franci, német, osztrák erőszak és terror is csak kitaláció! Igen frappánsan megoldod a dolgot! Ez neked nem gond! Na ezért is buktatok!
nemfideszes
@Shikari: Az persze ne zavarjon, hogy tavaly a 10 milliós Magyarországon többen estek áldozatául fehér keresztény ember által elkövetett erőszaknak, mint muszlimok által az 500 milliós Európában. Az se zavarjon, hogy aki terror cselekményt akar elkövetni az el is fogja, akár van migráció akár nincs, akár van kerítés akár nincs. Főleg nem egy 50 ezer kilométeres határhosszon 170 kilométeren felhúzott kerítés fogja megállítani a migrációt. No meg az se zavarjon, hogy egy menekültnek is több esze van annál, hogy egy olyan országban telepedjen le ahonnan már több 100 ezren migráltak a francia, német, osztrák városokba. De az se zavarjon, hogy Budapesten nem jött be ez a migráns szöveg, szembe vidékkel ahol a legeldugottabb faluba is attól retteg a 80 éves Mariska néni, hogy a menekült csak ezért gyalogol több ezer kilométert, hogy őt megerőszakolja.
Ez eddig csak egy muszlim bűnözői csoportot számoltak fel Magyarországon, de őket is a gazdád engedte be, tonyó gyerek letelepedési kötvényének köszönhetően. Gazdád egykori üzleti partneréről a terrorizmus támogatásáért körözött Pharaonról már nem is beszélve.
Szóval szép csendben el lehet sunnyogni a 3.14csába!
koszpeko
@durbincs: @Shikari: Ez nem a 2006-os csürhe.
Nem az üres mindenféle értelmet nélkülöző tekintetű bégetőmenet.
Itt értelmes gondolkodó emberek vannak.
Vagyis a ti ellentétetek.
Shikari
@nemfideszes: Csinálj már egy etnikai bűnözői háttérrel rendelkező statisztikát ha tudsz és ámulj el, kik gyilkolnak, erőszakoskodnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. February 21., 16:43
Elhunyt Fésűs Éva író
Itthon - 2019. February 21., 15:43
Kútba esett és meghalt egy idős férfi Csörögön