A balatonalmádi rendőrök vádemelési javaslattal fejeztek be egy 38 éves tatai férfi ellen indított nyomozást.

2017. január 5-én érkezett bejelentés arról, hogy Balatonfőkajáron a térfigyelő kamerarendszer adattovábbító antennáit ismeretlen személy eltulajdonította. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy hasonló módszerrel tűnt el Szabadbattyánról és Csákvárról is ugyanolyan antenna.

Egy igazán pofátlan bűncselekmény-sorozat: a térfigyelő kamerák antennáit lopkodta

A nyomozók látókörébe került egy tatai férfi, akit 2017. február 15-én elfogtak, előállítottak a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként hallgattak ki. A 38 éves férfinál tartott házkutatás alkalmával a nyomozók megtalálták az eltulajdonított antennákat, mellyel a gyanúsított illegális internethálózatot működtetett.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság az A. Gábor ellen kisebb értékre üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal folytatólagosan elkövetett lopás bűntett és információs rendszer vagy adat megsértése vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárást lezárta, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal adta át az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@Qqberci: Lehet, hogy ez a kezdeményezés később nyer értelmet? Ha igen, megelőzte a korát, mint a meggymagos ember az átkosban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.