A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Rogán szerint Soros az, aki "nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét"

Rogán Antal kijelentette, hogy az események mögött igazából nem is az ellenzék pártjai állnak, hiszen őket is kívülről mozgatják.

A miniszter szerint a véleménynyilvánítás és az egyet nem értés jogába belefér, ha valaki nem tudja elfogadni a választás végeredményét. Ugyanakkor hangsúlyozta: ilyen hatalmas és meggyőző többséggel még nem hoztak döntést.

Rogán szerint Soros az, aki "nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét"

A Facebookon meghirdetett, ellenzéki pártok részvételével tartott demonstráció Budapesten, a Kossuth téren 2018. április 14-én. A résztvevők az Operaháztól vonultak a térre. MTI Fotó: Mónus Márton

Tudom, hogy ezt az ellenzéki pártoknak nehéz elfogadni.

"Azok, akik csalást kiabálnak, olyan hibát nem fedeztek fel, ami alapján óvhattak volna, vagy éppen fordulhattak volna választási bizottságokhoz. Ez nem más, mint politikai bolhacirkusz" – jelentette ki Rogán Antal, hangsúlyozva, hogy semmennyivel több választási jogorvoslati eljárás és kezdeményezés nem történt, mint 4 éve vagy 8 éve, átlagosnak megfelelő mennyiségű volt.

Hangsúlyozta, hogy a kormány erős felhatalmazást kapott az EU, az ENSZ vagy épp Soros György törekvéseivel szemben.

A magyar emberek egyértelműen azt szeretnék, ha Magyarország megmaradna magyarnak, Soros György meg eközben ellenzéki pártok és "önmagukat civilnek nevező szervezetek" támogatásával akarta manipulálni a választást – tette hozzá.

Megjegyezte, hogy Soros György szervezetinek "irgalmatlanul sok pénz", világszerte csaknem 16 milliárd dollár áll rendelkezésükre.

Arra a kérdésre, miért nyilatkozta azt korábban, hogy nem folytatják az elmúlt négy évet, hanem új kormányt, új folyamatokat indítanak, Rogán Antal elmondta, hogy a kormányzat szerkezete átalakításra szorul, mivel – mint fogalmazott – a világ is megváltozott és új kihívások keletkeztek. Az új kihívásoknak megfelelő új szerkezet kell – tette hozzá.

A miniszter szerint a következő kabinet legkésőbb május végén elkezdheti a munkáját.

Az új kormány várható intézkedései közül kiemelte a családtámogatások bővítését és hozzátette, hogy határozott fellépésre lehet szükség a közösségi oldalak felhasználóinak védelmében is.

Azzal összefüggésben, hogy több ellenzéki képviselő nem veszi át mandátumát, megjegyezte, hogy az új Országgyűlés akkor is megalakul, ha már többen lemondtak azok közül, akik múlt héten még a választás esélyesének nevezték magukat.

Forrás: MTI

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hülye bunkó tahó! Nem soros, hanem a polgárok nem fogadják el a választás eredményét.
https://kep.index.hu/1/0/1908/19082/190821/19...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Hülye bunkó tahó! Nem soros, hanem a polgárok nem fogadják el a választás eredményét.
https://kep.index.hu/1/0/1908/19082/190821/19...
peterkelemen
Akkor sok millió Soros van az országban Tóni! Jobb ha pakoltok, mert mentek a lámpavasra.
colibri
Elöntötte az agyát a sorosozós fos. Ezeknek az egész grazi klinikát ki lehetne bérelni, annyian vannak, akik agymosásra szorulnak.
tudode
Valójában, ha MEGMARAD a kétfordulós választási rendszer, MÁSODIK FORDULÓT kellene tartani, mivel 48, 49%-ot buheráltak össze a külhoniakkal, a krumplival, tojással, paprikás krumplival, a SZÉGYENLETES KÖZMUNKA ELVÉTELÉVEL, a migráncsokkal ijesztgetéssel, KI TUDJA HÁNY MILLIÁRD KÖZLÓVÉT kidobva az ablakon ahhoz, hogy még .. N É G Y .. ÉVIG bujkálhassanak, mint a kivert kutyák!
.
A tüntető .. f i a t a l o k .. LÁBBUSSZAL húzogatták a GAZDI .. p e n g é s .. bajszát!
.
desiro
Bolond tódi, a ti cöff- röff birkáitokat ki pénzeli, arról beszélj te idióta a vend qrva anyádat!!!
csipetke
Rogánt idáig dugdosták,most melyik kukából rángatták elő?
A gazdi nem adott még ki parancsot új ellenségre,úgyhogy még Sorosoznak egy kicsit,mi meg röhögünk rajta,mert mi tudjuk,hogy ők tudják,hogy mi nem hisszük el ezt a f@szságot,mégis tolják.Idióták...
badboy
Te agyalágyult kis faszköpő, tahó! El sem tudod képzelni,hogy valakinek szabad akaratából lehet saját véleménye arról a színjátékról amit ti szabad és demokratikus választásnak hívtok. Ennek a szarnak annyi köze van a demokráciához, mint neked a gondolkodáshoz. Látszólag van..
Eladott Ország
Az egyik tüntetőt megkérdezte a riporter, hogy miért jött el a tüntetésre. A válasza: azért mert Soros Gyuri bácsi felhívott telefonon. Már mindeniknek agyára ment a sorosozás, de nem veszik magukat észre, mennyire hülyének nézik az embereket.
CsipkeRózsa
Új Fidesz-kormány, Rogán megszólalt, kilépett az önkéntes hallgatásból. Azt gondolja, hogy ezzel a lenyúlások a nulláról indulhatnak?
Eriksson
Vajon Rogán Toncsi az új Lázár epigon?
mackoka46
Ezek a szégyentelen dögök be akarják vetetni azt, hogy Soros miatt nem fogadjuk el a csalást a lopást a sikkasztást és a mindenen áthatoló hatalmi arroganciát. Noormális Margit ?
SystemError
Gerinctelen tolvaj geci az, aki el volt tűnve hónapokig és csak most mert előjönni az elcsalt választás után. !
nemfideszes
Az elcsalt választásoknak köszönhetően megúszta a börtönt, így megint kinyílt a pofája, de otthon továbbra is a végtelenül buta asszonyka hordja a nadrágot...szánalmas vagy tonyó!
lampa laz
Már úgy néz ki ez a szerencsétlen barom mint egy utolsó stádiumos, a sok sorosozástól, de remélem bele is döglik.
papa.49
Ezt is feljegyeztük roggyanttonyó a végén szépen fogsz lógni a kötélen !!!
Zeta
@Eladott Ország: ennyire nem lehet egyszerű . Mindig mindenütt , mindenről Soros jut az eszükbe. Az egyes ember döntése, hogy Szabolcsból, Békésből, illetve Zalamegyéből saját pénzén, saját autójával utazott fel tüntetni! Azt elsem tudja képzelni ez az Orbán aktíbista, hogy az emberek zöme nem akarta ezt a kormányt, hogy nem rajtuk, hanem a pártok hozzá nem állásán dőlt el a választás, a választási törvény mellett.
nevemnick
Most én leszek a soros, mert szombaton felviszem Transporterrel a barátaimat Pestre. Lóvét ne kérjetek!

:D
staro2
Tonyó előbújt a trágyadombból ahol eddig rejtőzött.
F_Viktor
Engem nem pénzel Soros! Engem soha nem pénzelt Soros! Mégsem fogadom el a választások eredményét!

Mondja ez a geci:
"...határozott fellépésre lehet szükség a közösségi oldalak felhasználóinak védelmében is."

Igen, tudjuk nektek ez mit jelent, megpróbáljátok majd befogni a szánkat!
Az ország több, mint a felének megpróbáljátok majd befogni a száját!
Borsodi
Ezért kapják a milliókat,hogy ilyen baromságot mondjanak.Lassan Kósa is előbújhat már hiányoznak az okos válaszai.
levarosbukta
Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy ez a Soros még mindig ezt a rablóbandát támogatja. Miből gondolom? Ember nincs aki eltűrné szó nélkül azt a rengeteg gennyet, mocskot, hazugságot amit erre az öregre önt a fidesz. Ezt csak akkor lehetséges ha ő is benne van a játékban. Nem tudok másra gondolni amikor mindent szó nélkül hagy. Tuti hogy mészároslölöt is a soros támogatja! :) Ha van az ellenzéknek esze ezt a labdát visszarughatná.
advocat
Szerintem Sorosnak van annyi pénze, hogy már régen megbuktatok volna.
És újra leírom. a több mint fele az országnak nem rátok szavazott! Azért az ellenzék nem bolhacirkusz! Hogy tudd. Majd ha a Pasa parki lakásod ablakai csörrennek. Mert hiányzik nektek egy új '56?
Eladott Ország
Gülü Tonyó! Az új választással nincs tabula rasa. Már rég a börtönben lenne a helyed, a csúti cigány strómanjaival együtt.
SÍva
Hülye vagy! Jobb ha a szádat sem nyitod ki!
nevemnick
Anti-lop és társai, ti csak ugattok össze-vissza, mint a rühes kutyák.
Levendula
Ebben a hapsiban semmi férfiasság nincs...
Sziszifusz
@Levendula: 05:58

... azért mert egy gerinctelen csiga.
lampa laz
@Eladott Ország: ...okos, neki kellett volna az ellenzék helyett indulni a választásokon, tuti befutó lett volna.
papa.49
Roggyanttonyó a Soros egyszer téged beperel akkor a ítélet után a Napot csak fényképen fogod látni az biztos !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél