A szombati tüntetés egyik legrejtélyesebb momentuma volt, hogy Márki-Zay Péter ott volt a tömegben, de ennek ellenére mégse lépett színpadra. A levelét azonban felolvasták a színpadon.

Kiderült – ezért nem maga mondta el beszédét a szombati tüntetésen Márki-Zay Péter, pedig ott volt a tömegben

A Facebookon meghirdetett, ellenzéki pártok részvételével tartott demonstráció Budapesten, a Kossuth téren 2018. április 14-én. A résztvevők az Operaháztól vonultak a térre. MTI Fotó: Mónus Márton

Vasárnap a Facebookon adott magyarázatot minderre Márki-Zay Péter – szúrta ki a zoom.hu

Hogy miért nem vállaltam személyes fellépést, miért más olvasta fel írásomat?

Hódmezővásárhely polgármestereként nemcsak fideszes, de ellenzéki barátaim is úgy érezték, hogy túl sokat foglalkoztam az országos politikával

– írja a bejegyzésben.

Kiderült – ezért nem maga mondta el beszédét a szombati tüntetésen Márki-Zay Péter, pedig ott volt a tömegben

Fotó: MTVA/hirado.hu

Hozzáteszi:

Az ellenem helyben megindult lejáratókampány miatt elsősorban a VÁROSÉRT VÉGZETT MUNKÁMMAL, a rövid idő ellenére is látványos EREDMÉNYEINKKEL szeretnék a híradásokba bekerülni. A tüntetést lelkes független fiatalok szervezték, felkérésüket teljesen visszautasítani nem akartam, kompromisszumos megoldás lett írásom felolvasása.

Politikusok nem szerepeltek a programban, a résztvevő pártok sem szólaltak meg, utólag is helyesnek érzem döntésemet. Felemelő volt, amikor ekkora számban együtt elénekeltük a nemzet himnuszát – időnként még a hangom is elakadt...

A csalásoktól függetlenül sem szabad választáson alulmaradt a nemzet többsége, de gyermekeink érdekében soha NEM ADJUK FEL A KÜZDELMET A LOPÁS ÉS MEGFÉLEMLÍTÉS ELLEN!

Forrás: zoom.hu, Facebook

Fotó: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Szerencsétlent mivel becsületes kicsinálják az biztos,ahogy Sorosra rákennek mindent ő rá is rá fognak valamit elvégre ő is ellenség.De legnagyobb bűne nem idióta.
human
@Borsodi: Mindenkiből Soros zsoldosa lesz még akkor is ha valamikor Orbán kormányában dolgozott vagy tanácsokat adott neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.