A nyolc éve hazugságokba kapaszkodó és illúziókat kergető, önmagukat hitegető emberek nem szeretik, ha megmondják nekik az igazságot. Még akkor sem, ha utólag már százszor bebizonyosodott, hogy az igazság igazság volt, az ő hamis reményeik hazugság, de semmit nem tanulnak belőle. Most is egy impotens tüntetés volt, hiába mentek el sokan, inkompetens emberek szóltak a néphez, akiknek semmi, de semmi értelmes mondanivalójuk nem volt, amivel bármit lehet kezdeni. Azt mondják: “Új választást!” Van erre esély? Komolyan gondolja bárki, hogy majd a Fidesz új választást ír ki önszántából? Megkérik szépen a diktátort? Viccelnek? Ez hamis illúzió. Azt mondják, hogy “fogjanak össze a pártok”. Bárki is elhiszi, hogy ezek az ellenzéki pártok valaha összefognak? Soha. Nem inkább az lenne az üzenet, hogy ezeket a pártokat kellene vagy elkergetni, vagy elfelejteni, de mindenképp megszabadulni tőlük, mert ők Orbán erős támaszai, ők legitimálják, őt tartják fenn a rendszert? Könyörgnek nekik?...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Gyenge és erőtlen volt. Orbán röhög a markában. Gyáva népnek nincs hazája, se igazsága, se jövője!
ibn Said
Lenni buta írás!
Kívülről nézni lenni más mint benne lenni. Legyenek "Dózsa György" a magyarok, és erővel zavarni el Orbán!? Na ez a felesleges üzenet! Mitől lenne többi ember akkor különb min Orbán!? Egy demokrat legyen akkor is az ha nehéz, harcoljon igazáért demokrat módon!
Elzavarni ellenzék, mert nem fogni össze!? Ekkora idiót!!! ellenzék lenni sokféle, lenni különböző nézet, kölnböző ideologi! Nem lenni egységesen hazug, tolvaj ... mint Fidesz!
Látni, olvasni itt sokszor, én nem szavaz LMP, és meg nem szavaz DK, én nem szavaz Jobbik, én nem szavaz MSzP... ugyan ki lenne párt aki ez a sok ideologit, nézetet egybe tudná tenni és szállna szembe Fidesz!? SENKI!!! Ellenzék nem lenni megosztott, de lenni sokszínű különböző ideologi pártok! Nincs olyan és soha nem is lenni, hogy ez lenni egy tömb! Sőt nem is kelleni hogy legyen egy tömb, ez lenni így jó, hogy van sok párt, és van kinek-kinek választani. Ami lenni rossz az alapvetően választási rendszer! (Igaz ezért lett így kitalálni, hogy ellenzék soha ne tudni leváltani ebben a rendszerben Fideszt!)
verőce21
Ellenzékváltó hangulat uralta ezt a parlamenti választást! :)
picike1
@ibn Said: kétszinü vagy viszont ez nem jó nem igazi dehát mit várjunk tőled !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.