Olyan kormányellenes tüntetést tartottak Pécs főterén vasárnap este, amely sok szempontból különleges volt. A beszédek okosak, kulturáltak voltak, ráadásul úgy szóltak az újra hatalomra jutott kormány és annak politikája ellen, hogy közben a Fideszre szavazókhoz is szóltak, védelmükbe véve a szerintük megtévesztett embereket. A szervező egy olyan pécsi énekesnő volt, Fülöp Eper Flóra, akinek pénteki koncertjét amiatt mondták le még korábban, mert megszólította Karácsony Gergelyt az utcán, kampány-időszakban, édesapja videót is készített róla, amit feltettek a Facebookra. Kétezernél is többen lehettek vasárnap este, az elmúlt tizenöt évben biztosan nem láttunk ennyi embert a pécsi Széchenyi téren politikai tüntetésen, pláne egy frissen megválasztott kormány ellen. És ez, akár bevallják, akár nem, világos üzenet a kormánynak, hogy hiába nyertek, hiába nyertek ismét kétharmaddal (pont kétharmados többséget szerezve az új parlamentben igazság szerint), nagyon sokan elégedetlenek...

Forrás: szabadpecs.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A létszám megfelelő mindenhol, de az elszántság és düh az hiányzik. Orbán nem ért a szép szóból erre már rájöhettek volna a magyarok réges-régóta.
mackoka46
@peterkelemen: Sajnos orbánc nem enged az elbitorolt hatalomból és az ellopott csilliárdokból, inkább előveszi az ideggázt.
ibn Said
@peterkelemen: Erőszak soha nem lenni jó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.