Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.

Már hónapok óta a tó fenekén volt az a karok, lábak és fej nélküli test, amire pénteken bukkant a sekély vízben egy Fertő tavi horgász. A test annyira oszlásnak indult, hogy kriminálszakértőt kellett hívni, hogy megállapítsa, valóban emberi maradványról van szó. Annak ellenére, hogy elég erősen gyilkosságra lehet gyanakodni egy ilyen esetben, az osztrák rendőrök először ezt nem akarták biztosan kijelenteni. Tegnap azonban már egyértelműen bűncselekmény miatt folyt az eljárás, ugyanis túl szabályosak a vágások.

Bűncselekmény áldozata lett a Fertő tóban talált megcsonkított nő

A Focus azt írta: a ma­gyar rendőrséget is bevonták az ügybe, tehát az itthon eltűnt nők aktáit is átnézik. Hiszen a holttestet hozzávetőleg tíz kilométerre a magyar határtól találták meg.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon a Bors érdeklődésére azt mondták: hivatalos megkeresést egyelőre nem kaptak az osztrák hatóságoktól. Az eset azért sem érdektelen nekünk, magyaroknak – írja a bulvárlap –, mert hónapok óta foglalkoztatja a közvéleményt VV Fanni eltűnése, akit a feltételezések szerint meggyilkoltak, de sehol sem találják a holttestét.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.