Perczel István vallástörténészt is rátette a Figyelő az állítólagos Soros-zsoldosok listájára. Perczel István vallástörténészt is rátette a Figyelő az állítólagos Soros-zsoldosok listájára. „Megdöbbenéssel tapasztaltuk, hogy a rossz emlékeket idéző listázás a fent említett politikai szégyenbélyeget próbálja rásütni Perczel Istvánra, orthodox hívő társunkra, sokgyermekes keresztény családapára, köztiszteletben álló tudósra is, azon az alapon, hogy a Közép-európai Egyetem (CEU) oktatója” – olvasható abban a vasárnapi keltezésű közleményben, amelyet ortodox keresztények írtak alá.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Őfenesége esete az kereszténységgel

Megvilágosodásom annak okán, hogy „Perczel István vallástörténészt is rátette a Figyelő az állítólagos Soros-zsoldosok listájára”

Pontosabban annak kapcsán, hogy a ortodoxszemle.wordpress.com portál címmel kiadta a „MAGYAR ORTHODOX KERESZTÉNYEK TILTAKOZÁSA – SZOLIDARITÁS PERCZEL ISTVÁNNAL” –t.
A nyilatkozat magyar orthodox keresztények adták ki.
Igen, az ortodox keresztények. Most esett le a tantusz, hogy is működhetne egy kereszténység, ha egyenesen az egyház első embere a regnáló Pápa ellen politizál, sőt nyíltan elmondják mindenféle gazembernek?
Ennek csak egy oka lehet: ebben is, mint annyi másban az unortodoxia híve. Igen az unortodoxiáé; az át- és végig-gondolatlan, az elemi logikát is nélkülöző agymenéseké, azoké, akik sutba dobják az emberiség több évezredes tudását! Az az igazság, hogy Őfenesége és bandája esetében ez a sutba dobás igencsak egyszerű, lévén buta műveletlen paraszt-suttyókról van szó! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.