Mint arról beszámoltunk, a Fidesz-hű Figyelő a náci időt idéző módon listázta az olvasatában Soroshoz Köthető civileket. Az ocsmányságtól még a kormánytól nem nagy távolságra álló Professzorok Batthyány Köre elhatárolódott.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A dolog kulcsmondata: "A szerzőnek és a szerkesztőnek tudnia kellene azonban, hogy hazánkban mindig vannak, akik az ilyen listába szedéstől – általában jó okkal, még ha ezúttal ok nélkül is – megijednek."!
Nos egyfelől nem csak, sőt főleg nem az a gond, hogy riasztó bárki számára, rossz emlékeket idézvén (ahogy a könyvégetésben sem a rossz emlék a legnagyobb gond), hanem ott is sántít a közlemény, hogy most nem veszi észre (nagyon nem akarja éstrevenni) az okot! =))
levarosbukta
Ki nem tojja le a professzorok picsogását? Mindig is a fidesz szekerét tolták!
Peller Anikó
Jól beleszartak a pofasszorok a politikába, maradtak volna a kaptafánál.
karma1
Na, mi van, atallitottak a sok demencias hulyet valami utosebb szerre? Azert ez mar nem semmi, pedig eddig ok voltak az egyik legaktivabb seggnyalo reteg! ...
Ajjaj, mi lesz, ha nemsokara bencsik meg bayer is megte'r? Akkor aztan csomagolhat a mi Eloistenunk, Don Padrenk...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.