2017 elején ugyanez történt. Február végén így tehát 350 milliárd forintnyi lakossági állampapírt birtokol egy rejtélyes nonprofit szervezet, a tavaly év végi 223,7 milliárd után. A nagy kérdés azonban továbbra az, hogy melyik szervezet lehet annyira tehetős a jegybanki alapítványokon túl, hogy ekkora tételben vásároljon be az állampapírokból. Csak példaként a kormánynál jól fekvő Századvég Politikai Iskola Alapítvány éves bevétele a legutóbbi beszámoló szerint is 2 milliárd forint volt, ráadásul értékpapírokat egyáltalán nem is tart,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
Egy átlagosan, vagy inkább jól kereső ember egész életében kap kb. 100 millió forintot.
100 milliárd forint tehát ezer ember egész életének keresete.
Nagy tételekben megy a szennyes tisztára mosása.
karma1
nem tortent semmi sem, emberek, lehet oszolni, nemsokara a csuti minihitler veszi a kis hatitatyojat es irany Zurich, valamelyik bank fiokja.
Most valtoztattak at az eddig kozpenznek minosulo penzeket maganvagyonna, es persze veszik ki folyamatosan a gazdasagbol, hiszen igy eri meg a legjobban, ezt barmikor piacra dobhatjak, nyereseggel eladhatjak, kamatozik, mi a francot akarnak a magyarok a letelepedesi kotvenybuli utan?
namihami
Megint elfelejtett szólni az asszony, hogy a héten miért volt kétszer is tészta a kaja. Akkor erre ment el a kosztpénz-különbözete.
Spórolós az asszony...
@karma1: Svájc már nem jó. Azok, ha kell, kiadják a banktitkot. Erre kellett a Fáraóbácsi-féle arab barátok haversága. Nagyobb a rezsi, de biztosabb a hallgatás. És nem is kell a pénzért messze menni. Egy utcában laknak. Én még abban is kételkedem, hogy egyáltalán meghalt. A mai plasztikai sebészet korában ez már nem jelenthet gondot. A villában (és új arccal a világban is) jól ellehet még ma is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.