Néha nem árt a pedagógiai fejmosás. Az ironikus, szatirikus kétheti lapot úgy tűnik újra érdemes lesz járatni, ugyanis aki politikai éleslátásra vágyik, hát a szatíra éles pengéjénél talán nincs is húsba vágóbb. Persze baromi sokan fognak a különböző szekértáborok szimpatizánsai közül felháborodni, de egyrészt, a demokráciának része a kritika és a gúny is, másrészt pedig őszintén nincs igazik? Itt a BalraMagyaron, százszor és ezerszer, publicisztikában, szakértők segítségével, politológusok, elemzők magyarázatával mutattuk be, hogy öngyilkos és önző a külön listák stratégiája. Tragédia is lett. Néhányan persze örülhetnek de az ország gyászol. Elmondtuk, leírtuk, üvöltöttük elkeseredetten, hogy az ellenzék a vesztébe menetel. Emlékszem az akkori hangulatra: “Az MSZP önös hatalmi érdekei miatt akar közös listát, közös jelölteket, közös miniszterelnökjelöltet”. Egyéniben koordináljunk és mindenki szavazzon kedvenc pártjára. Nos Juhászék épp emiatt veszítik el a...

Forrás: balramagyar.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem Teddy te egy gátlástalan tróger vagy! =))
karma1
A legjobb fuggetlen lap, amelyik meg a piacon van, de nem tudni, mikor lehetetlenitik el. Csak ido kerdese.
A Heti Hetest, amiben Teddy nagyon sokaig az egyik allando szereplo volt, tavaly beszuntettek, indoklas nelkul. Az egyik legnezetebb heti musor volt, amiben az aktualis hireket kommentaltak, mindenki a sajat szintjen, es szempontjabol.

Ellenzeki volt, es orbanrol mindig mondtak valami olyat, ami a mai napig megallja a helyet. Mostanaban a regi adasokat hallgatom vissza, es felelmetes, hogy mikent velekedtek 1999-tol kezdve 2007-ig,.. Sajnos, ezutan mar nem talaltam felvetelt a youtube-on, Valoszinu innentol kezdve meg kritikusabbak lettek.
Akinek van modja, erdemes most is meghallgatni 17-18 eves felveteleket - jo szorakozas, politikai ko"r- es ko'rkep is, tanulsagokkal.
A lexikalis targyi tartalom es a hozzaadott kis szinesek kulonosen keverednek, olvasmanyosak.
Nem kell szeretni Teddyt, de a becsuletessege es tudasa megkerdojelezhetetlen...
karma1
@RonaGyuri: Most az egyszer nem ertunk egyet... Nem ismerem ot szemelyesen - talan Te igen - de a Hocipos irasaibol itelve irtam azt, amit.
Nincs hibatlan ember, es amit a cimlapon leirt, az sajnos mind igaz. En Gyurcsanyt es Karacsonyt preferalom a legjobban, de Gyurcsanyt is felelosse teszem azert, ami tortent. O is kijelentette, hogy a Jobbikkal aztan meg orban levaltasaert sem, technically sem, mert,... blablabla,...
Es akarmilyen iranybol nezzuk, egy csomo pert nyert, fideszesek ellen. Tehat valoszinu, hogy nekiment a fidesznek , meg a gerinctelen politikusainak is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.