Különleges nap volt a mai a Mokka stúdiójában, ugyanis egy ellenzéki politikust hívtak be beszélgetni. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője kapott meghívást, hogy Istenes Lászlóval beszélgessen a Jobbik választásokon elért eredményeiről. A beszélgetésben erről viszont nem esett szó, Jakab ugyanis arra használta az idejét, hogy olyan témákat hozzon fel, amik a TV2-n egyébként nem szoktak elhangzani.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Le a kalappal Jakab Peter elott. Gondolom ezekeutan soha nem hivjak meg a TV2-be. Legalabbis amig orban/vajna a tulajdonosa
CsipkeRózsa
A nagy különbség, hogy Rákosi Mátyás nem rabolta ki az országot.
Eladott Ország
zarojel.hu/wp-content/uploads/2017/10/miyazaki-jun-blogja.jpg
Orbán átkozott szerencséje, hogy a sokszázezer magyar fiatal, aki kénytelen volt elhagyni a hazáját a reménytelenség és a jövőtlenség miatt, most nem az utcán követeli a jogait, hanem külföldi keresetéből inkább milliárdokat küld haza a hátrahagyottaknak. Orbán épp az európai közösség nyitott határainak és befogadásának köszönheti, hogy nem gyújtották még rá az országot. Erős és súlyos párhuzam? Igen. De riasztóan igaz.
Nessy
Orbán is úgy érzi, hogy ő Bukfenc, aki mindent tud!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.