Soros György brüsszeli tárgyalásain a magyar emberek megbüntetését akarja elérni, mert a magyarok nem az ő jelöltjeire, hanem a bevándorlást elutasító Fideszre szavaztak – jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban hétfőn, az uniós tagállamok külügyminiszteri tanácskozásának szünetében.

Szijjártó Péter szerint Soros azért tárgyal Brüsszelben, mert meg akarja büntetni a magyar embereket

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) és Didier Reynders belga külügyminiszter az európai uniós tagországok külügyminisztereinek találkozóján Luxembourgban 2018. április 16-án. (MTI/AP/Virginia Mayo)

A külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatóján kiemelte, Soros György nem akarja elfogadni a magyar választás eredményét. Soros Brüsszelben az Európai Bizottság alelnökével, Frans Timmermansszal tárgyal, mindketten szélsőségesen bevándorláspártiak, és a magyar kormány, a magyar migrációs politika eltökélt ellenségei is.

A magyar emberek egy történelmi jelentőségű választáson arra szavaztak, hogy olyan kormánya legyen az országnak, amely a magyar emberek biztonságát helyezi előtérbe, és nem enged annak a nemzetközi nyomásnak, amely azt próbálja elérni, hogy a magyar kormány a magyar emberek biztonsága előtt és helyett, a migránsok jogaival és a migrációs folyamatok ösztönzésével foglalkozzon – húzta alá a miniszter.

Az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) készülő, Magyarországot elítélő jelentésével kapcsolatban kijelentette, hogy ismeri a LIBE-bizottság tagjainak érvelését, amely szerint ők a magyar embereket védik. A magyar emberek képviseletére azonban nem a LIBE-bizottság, nem Soros György, nem Frans Timmermans és nem az NGO-k jogosultak, hanem a magyar emberek által megválasztott parlament és a magyar emberek által kijelölt kormány.

A magyarok világos döntést hoztak: Magyarországot a migrációtól kell megvédeni, valamint attól a nemzetközi politikától, amely ahelyett, hogy meg akarná állítani, folyamatosan ösztönzi a migrációs folyamatokat – emelte ki.

Szijjártó Péter a magyar választási rendszerrel kapcsolatban úgy fogalmazott: ha nálunk is olyan lenne a választási rendszer, mint Nagy-Britanniában vagy Franciaországban, akkor nem kétharmados többségünk lenne a parlamentben, hanem 85 százalékos.

(MTI)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban hétfőn, az uniós tagállamok külügyminiszteri tanácskozásának SZÜNETÉBEN. - mikor egyedül volt a mosdóban. Kijelentését az ott sorakozó piszoárok ellenvélemény nélkül tudomásul vették.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban hétfőn, az uniós tagállamok külügyminiszteri tanácskozásának SZÜNETÉBEN. - mikor egyedül volt a mosdóban. Kijelentését az ott sorakozó piszoárok ellenvélemény nélkül tudomásul vették.
papa.49
mti. Ezt el is higgyem, meg azt is hogy nem RÖHÖGTÉK KI a szargyártót Brüsszelben ???
Kevesebbet kéne hazudnotok !!!
iluminati
Hánynom kell !!! Meddig tart ez még??? Meddig maradnak ezek hatalmon???
Sámannus
@szép új világ: Nem való az neki, csak a pottyantós kozák budi.
Commenter
@iluminati: meddig? A végtelenségig...amíg tűrjük, amíg az EU tűri...addig!
wagabund
azt senki nem kérdezi, hogy az a soros nevű amerikás milliárdos mijafasznak üti bele az orrát nemcsak Európa, de más kontinensek népeinek az életébe?...ráadásul úgy, hogy bajt bajjal tetéz...lázít, országokat, népeket gyaláz-aláz, tesz tönkre...
...miért nem tárgyal Szaúdival, Kuwaittal?...
nemfideszes
@wagabund: Ha a határon túli magyarok bele üthetik az orrukat a mi életünkbe akkor talán ezen nem kéne fennakadni. Amikor a vörösiszap károsultakat "megdobta" 1 millió dollárral akkor éppen bajt csinált vagy lázított?
bencemacska
Ez már gondolatolvasó IS.
Lehet, odáig is eljutunk, hogy koronatanú lesz a kiolvasott gondolatok alapján valamely koncepciós perben???
libellle
@Commenter: Az EU-nak nincs beleszólasa a belpolitikába. Egy választásba pedig plane. Azt rendezzetek ti le.
bakegya
Ez a pali ,g...viktor baromsával tankolva járat le minket akár hol meg-vagy felszólal
HÁT KELLETT EZ MÉG A VÁLASZTÁSI CSALÁS UTÁN -NEM BÍRNAK LEÁLLNI???
bencemacska
@wagabund: ma, 17:42
Azért, mert azok nem szorulnak az ő pénzére, van sajátjuk!
Zeta
Mivel alakul a 7.cikkely cégrehajtása, egy kiút van Soros. Mert sofosozni megéri, bevált. Mert nem akkor tiltakoztak , mikor pénzt kértek, kaptak tőle?
Vagy mikor 1milliódollart adott a vörösiszap károsultaknak, de hova is tünt a károsultaknak szánt pénz?
kereső
@Zeta: lett belőle némi tanösvény.A többiről meg kell kérdezni a "magyarbank" tulaját.Oda folyt be az emberektől adomány formájában a több mint 2 milliárd Ft-csak közben jogszabályt módositott az enyveskezű kormány, igy nem kaphattak belőle azok-,akiknek az emberek szánták-, akiknek mindenük odaveszett.Anno az árvizkárosultaknak gyüjtött adományokból még Erdélybe is került némi apró Tőkés püspök úrhoz.
kereső
@bencemacska:biztosan jósnőhöz jár,az ezt mondta neki az üveggömbjéből.
kereső
@libellle: arról mit tudsz nekünk mondani,hogy Orbánnak nagyon magas helyen!vannak támogatói az EU-ban./ a Spiegel irta ,nevet nem emlitve/.
szép új világ
@Shikari: Nem egy csapatban játszunk, de el kell ismernem, sajnos igazad van.
mackoka46
Most nagyon megbüntette a népet Soros, elrendelte, hogy a fidesz ebben a ciklusban is dollár ezer milliókat sikkasszon el az államkasszából.
papa.49
@durbincs: Kérdeztelek téged ???
Nem akkor meg minek szólsz hozzám a témához pofázz !!!
csipetke
Miután én is magyar vagyok,kikérem magamnak,hogy egy ilyen szíjjártó-féle az én nevemben is beszéljen.Sőt,a magyar emberek többsége nem szeretné,hogy szíjjártó az ő nevükben mondjon bármit is.Ő csak a fidesz nevében,és azokéban,akik megválasztották őket,beszéljen.Én csak kénytelen vagyok elviselni őket,a néhánymillió senki-társammal együtt.
csipetke
@wagabund: 17.42 Hogy a világban mit csinál Soros,az nem érdekel.Ránk nézve van egy óriási bűne:-pénzelte szinte az egész fidesz-vezérkart,hogy a fiatal,szépreményű fiatalok elhozzák nekünk az újvilágot,demokráciát,stb.Aztán most nézd meg mi lett belőlük.Kőgazdag,pökhendi,arrogáns tolvajok,akik mindenkit lenéznek.
csipetke
@Pegero:22:26 Igen,én magam is az vagyok.A fideszes senkikből lett seggfejek senkizték le az ellenzéket.
Pálinkás Pál
@wagabund: Aztán miért ne szólhatna bele??? Magyar állampolgár is../Soros/...sokkal inkább mint a sok határon túli tetű!!!Nem hallottalak kiabálni a román ,ukrán bérszavazók miatt hogy mit ugatnak bele a dolgainkba! Hozzászólásaid szintje olyan "Kurucos"..miért nem csak ott társalogsz??,
csipetke
@nemfideszes: 18:49 Úgy tudom,az 1millió dollár,amit Soros adott a vörösiszap-károsultaknak,sose kaptak belőle egy buznyákot sem,valahol "ott fent" elakadt a pénz...
evacica
@durbincs: Na a csoki se kutya, valamint a marcipán!
evacica
Komolyan mondom, hogy elkeserítő, hogy egy ilyen idióta külügyminisztere van ennek az országnak!
namihami
@evacica: Legalább nem lóg ki a többi közül.
Most képzeld, ha ennyi hülye közé bekeveredne egy normális. Milyen idegennek érezhetné magát közöttük.
papa.49
@durbincs: Viszont neked román NAGYON ÉRDES A NYELVED, NEKEM NE NYALJÁL ))))))))))))
libellle
@kereső: Nincs senki aki vedöen a kezét orbán fölé tartja. Sajnos még mindig ragaszkodik a náppart a fidesshez ugyanis igy vannak döntö többségben az Europai parlamentben. Tudott, hogy orbán mindig mindent aláir.
reseva
Soros-fóbia. Tényleg azt remélik, hogy az Unióban is találnak vevőt rá? Vagy kamuzik, vagy tényleg beteg.
papa.49
@durbincs: Te tetves romángeci te pofázol ???
Miért nem dugod fel magadnak a kézigránátot kibiztosítva ???
Lápimóc KUSSSSSSSSSSSSS !!!
nemfideszes
@csipetke: Azt még talán arra fordították, de az emberek (soros bérencek) által "összedobott" két milliárdot viszont lenyúlták.
24.hu/belfold/2017/07/05/egy-forintot-sem-kaptak-a-vorosiszap-karosultak/
csipetke
@nemfideszes: 15:47 Nem,a Soros által adott 1 millió dollárt épp úgy lenyúlták,mint azt a pénzt,amit itthon gyűjtöttek az emberek.Ennek a bagázsnak a pofátlansága határtalan.Bajban lévő emberek pénzét ellopni...
Zeta
@csipetke: a tanösveny fongosabb volt!
Csak azt nem tudom, milyen jogon tehették meg , hogy nem adták oda?
Az, hogy az állam adtt , az nem jogosítja fel az államot, hogy az erre a célra szóló adományokat "saját" célra használja fel, azaz ellopja!
magyarbakancs
Tisztelt Külügyminiszter úr!
A Magyar emberek nevében ne beszéljen.
A Fidesz szimpatizáns nevében beszélhet.
Fantáziálni ,hogy Soros úr miről beszélt a Brüsszeli bürokratákkal az maga skizofrénia.
papa.49
@durbincs: Már mondtam DUGD FEL MAGADNAK A KIBIZTOSÍTOTT KÉZIGRÁNÁTOT LÁPIMÓC !!!
papa.49
@durbincs: Bumm a durbincs nevű SZAR SZÉTTERÜLT AZ ORSZÁGBAN ))))))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: LÁPIMÓC BUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
papa.49
@durbincs: BUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
papa.49
@durbincs: Addig kekeckedsz míg átszabom a pofádat te szer román geci !!!
papa.49
@durbincs: '80 cm magas vagyok 104 kiló 10 évig sportoltam és kibaszott nagy pofont tudok adni KIPRÓBÁLOD LÁPIMÓC ???
advocat
Fél évig Soros tartott el! Most lázadsz? Ez a kereszténység? Ha Jézus ma is köztünk járna, kiközösítene! Mert egyházi iskolába jártál, de ateista maradtál!
papa.49
@durbincs: Te csak egy farok vagy fej, és főleg ÉSZ nélkül PÖCSIKE ))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: PÖCSIKE,PÖCSIKE, PÖCSIKE Aki nagy fasznak akarlátszani de csak egy kis nyamvadt pöcsike HAHAHAHA ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Te idióta majom te nem tudsz rendesen magyarul te hülye faszkalap. Rakod a kérdőjeleket pedig te fogsz így meggörbülni, mint a ,,kérdőjel,,
Nagyon jó lenne ha leszállnál rólam végre, mert megfogod keserülni nagyon ha tovább piszkálsz engem hülye LÁPIMÓC !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.