Soros György brüsszeli tárgyalásain a magyar emberek megbüntetését akarja elérni, mert a magyarok nem az ő jelöltjeire, hanem a bevándorlást elutasító Fideszre szavaztak – jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban hétfőn, az uniós tagállamok külügyminiszteri tanácskozásának szünetében.

Szijjártó Péter szerint Soros azért tárgyal Brüsszelben, mert meg akarja büntetni a magyar embereket

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) és Didier Reynders belga külügyminiszter az európai uniós tagországok külügyminisztereinek találkozóján Luxembourgban 2018. április 16-án. (MTI/AP/Virginia Mayo)

A külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatóján kiemelte, Soros György nem akarja elfogadni a magyar választás eredményét. Soros Brüsszelben az Európai Bizottság alelnökével, Frans Timmermansszal tárgyal, mindketten szélsőségesen bevándorláspártiak, és a magyar kormány, a magyar migrációs politika eltökélt ellenségei is.

A magyar emberek egy történelmi jelentőségű választáson arra szavaztak, hogy olyan kormánya legyen az országnak, amely a magyar emberek biztonságát helyezi előtérbe, és nem enged annak a nemzetközi nyomásnak, amely azt próbálja elérni, hogy a magyar kormány a magyar emberek biztonsága előtt és helyett, a migránsok jogaival és a migrációs folyamatok ösztönzésével foglalkozzon – húzta alá a miniszter.

Az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) készülő, Magyarországot elítélő jelentésével kapcsolatban kijelentette, hogy ismeri a LIBE-bizottság tagjainak érvelését, amely szerint ők a magyar embereket védik. A magyar emberek képviseletére azonban nem a LIBE-bizottság, nem Soros György, nem Frans Timmermans és nem az NGO-k jogosultak, hanem a magyar emberek által megválasztott parlament és a magyar emberek által kijelölt kormány.

A magyarok világos döntést hoztak: Magyarországot a migrációtól kell megvédeni, valamint attól a nemzetközi politikától, amely ahelyett, hogy meg akarná állítani, folyamatosan ösztönzi a migrációs folyamatokat – emelte ki.

Szijjártó Péter a magyar választási rendszerrel kapcsolatban úgy fogalmazott: ha nálunk is olyan lenne a választási rendszer, mint Nagy-Britanniában vagy Franciaországban, akkor nem kétharmados többségünk lenne a parlamentben, hanem 85 százalékos.

(MTI)

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban hétfőn, az uniós tagállamok külügyminiszteri tanácskozásának SZÜNETÉBEN. - mikor egyedül volt a mosdóban. Kijelentését az ott sorakozó piszoárok ellenvélemény nélkül tudomásul vették.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@durbincs: PÖCSIKE,PÖCSIKE, PÖCSIKE Aki nagy fasznak akarlátszani de csak egy kis nyamvadt pöcsike HAHAHAHA ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
durbincs
@papa.49: hogy van ez guggi ?csira ész=csira iq ? iq meg 70-s ?igaz beszélni se tud rendesen?
papa.49
@durbincs: Te idióta majom te nem tudsz rendesen magyarul te hülye faszkalap. Rakod a kérdőjeleket pedig te fogsz így meggörbülni, mint a ,,kérdőjel,,
Nagyon jó lenne ha leszállnál rólam végre, mert megfogod keserülni nagyon ha tovább piszkálsz engem hülye LÁPIMÓC !!!
durbincs
@papa.49: Kicsi Csira mondjon már valami újat? Elébb"Hercules volt"most meg egy csúf béka ?
guggi ? @papa.49: hát kifene csókolná meg magát , Büdöskét ? Árnyékszéki alkalmazottat ?
lehet maga titkos békakirályfi is? ki egy varázscsókra vár ?évek óta, s mindhiába ?@papa.49: ?
durbincs
@papa.49: megint újra kezdi?nemá?kicsi csira?a bowden karjaival,meg a 10 év passziánszal ?
..."Szakadj le rólam mert nagyon megbánod, ezt komolyan mondom" ...
mondhatni hogy maga nem szívélyesen üzenget privibe?de mért csak az ordenáré?@papa.49: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.