Soros György brüsszeli tárgyalásain a magyar emberek megbüntetését akarja elérni, mert a magyarok nem az ő jelöltjeire, hanem a bevándorlást elutasító Fideszre szavaztak – jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban hétfőn, az uniós tagállamok külügyminiszteri tanácskozásának szünetében.

Szijjártó Péter szerint Soros azért tárgyal Brüsszelben, mert meg akarja büntetni a magyar embereket

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j) és Didier Reynders belga külügyminiszter az európai uniós tagországok külügyminisztereinek találkozóján Luxembourgban 2018. április 16-án. (MTI/AP/Virginia Mayo)

A külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatóján kiemelte, Soros György nem akarja elfogadni a magyar választás eredményét. Soros Brüsszelben az Európai Bizottság alelnökével, Frans Timmermansszal tárgyal, mindketten szélsőségesen bevándorláspártiak, és a magyar kormány, a magyar migrációs politika eltökélt ellenségei is.

A magyar emberek egy történelmi jelentőségű választáson arra szavaztak, hogy olyan kormánya legyen az országnak, amely a magyar emberek biztonságát helyezi előtérbe, és nem enged annak a nemzetközi nyomásnak, amely azt próbálja elérni, hogy a magyar kormány a magyar emberek biztonsága előtt és helyett, a migránsok jogaival és a migrációs folyamatok ösztönzésével foglalkozzon – húzta alá a miniszter.

Az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának (LIBE) készülő, Magyarországot elítélő jelentésével kapcsolatban kijelentette, hogy ismeri a LIBE-bizottság tagjainak érvelését, amely szerint ők a magyar embereket védik. A magyar emberek képviseletére azonban nem a LIBE-bizottság, nem Soros György, nem Frans Timmermans és nem az NGO-k jogosultak, hanem a magyar emberek által megválasztott parlament és a magyar emberek által kijelölt kormány.

A magyarok világos döntést hoztak: Magyarországot a migrációtól kell megvédeni, valamint attól a nemzetközi politikától, amely ahelyett, hogy meg akarná állítani, folyamatosan ösztönzi a migrációs folyamatokat – emelte ki.

Szijjártó Péter a magyar választási rendszerrel kapcsolatban úgy fogalmazott: ha nálunk is olyan lenne a választási rendszer, mint Nagy-Britanniában vagy Franciaországban, akkor nem kétharmados többségünk lenne a parlamentben, hanem 85 százalékos.

(MTI)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
jelentette ki Szijjártó Péter Luxembourgban hétfőn, az uniós tagállamok külügyminiszteri tanácskozásának SZÜNETÉBEN. - mikor egyedül volt a mosdóban. Kijelentését az ott sorakozó piszoárok ellenvélemény nélkül tudomásul vették.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@papa.49: szegény ? ne gondolja már hogy mindenki a tojócsövét nyalogatja, mint maga ?...
Repesszen kolléga,hisz üresek a zsákjai,ideje már termelni is?nem@papa.49: duma meg nix ?
papa.49
@durbincs: Te tetves romángeci te pofázol ???
Miért nem dugod fel magadnak a kézigránátot kibiztosítva ???
Lápimóc KUSSSSSSSSSSSSS !!!
nemfideszes
@csipetke: Azt még talán arra fordították, de az emberek (soros bérencek) által "összedobott" két milliárdot viszont lenyúlták.
https://24.hu/belfold/2017/07/05/egy-forintot...
csipetke
@nemfideszes: 15:47 Nem,a Soros által adott 1 millió dollárt épp úgy lenyúlták,mint azt a pénzt,amit itthon gyűjtöttek az emberek.Ennek a bagázsnak a pofátlansága határtalan.Bajban lévő emberek pénzét ellopni...
Zeta
@csipetke: a tanösveny fongosabb volt!
Csak azt nem tudom, milyen jogon tehették meg , hogy nem adták oda?
Az, hogy az állam adtt , az nem jogosítja fel az államot, hogy az erre a célra szóló adományokat "saját" célra használja fel, azaz ellopja!
magyarbakancs
Tisztelt Külügyminiszter úr!
A Magyar emberek nevében ne beszéljen.
A Fidesz szimpatizáns nevében beszélhet.
Fantáziálni ,hogy Soros úr miről beszélt a Brüsszeli bürokratákkal az maga skizofrénia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél