A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében és Soros György pénzéből jött létre, mert valójában ő az, aki nem tudja elfogadni a múlt heti választás eredményét – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: DebMédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Toncsi, Toncsi te egyre hülyébb vagy s már fél kettő! =))
kissé felnőttem
hát azért a 2/3 ról pár szót: egy kanyi fillért sem adtatok az ellenzéknek,max morzsát meg kamu szavazó pártocskákat, sárba mi tőbb betonba döngöltétek a saját népeteket( mert ellenzék?) aztán még pökhendiskedtek? Amikor a földet müvelni kell ott se vagytok?? csak amikor vadászatra mentek? ember, termeljetek aztán osszátok de mindenkinek mert MAGYARORSZÁG nemcsak a fideszből áll, ha körbenéznél de vakon jártok padló gázon az meg ködösit ám de nagyon mint a médiátok, telitve riogatós valotlansággal, pedig attól hogy valaki más nézeteket tart fontosnak TÁN UGYE még lehet EMBERNEK nevezni vagy már jogszabály tiltja?,vagy már tervezetbe van?
Yoda69
Arrogans Roggyant Tonyo!
Tudod mit fizetett a Soros? A te es a fideSS slep tanulamanyat Oxfordban. Ugyhogy inkabb ne pofazz mert ugyis hiteltelen vagy.
Mellesleg hol bujkaltal a valasztasok elott? Meg mindig valaszoltal hogy mibol vetted a Pasa parki apartmanjaidat, mint ahogy arra se hol van az a 3 milliard amit a "talalmanyodra" kaptal.
advocat
Ezért nem szerettem az SZDSZ-t. Mert bezáratta az OPNI-t! És a 48 % hozta a kétharmadot! Gondolkozz Tóni! Erre vagytok büszkék? Persze mi meg bevettük! És Viktor - mikor ellenzék voltatok - megmondta, a nép leválthatja a kormányt. Csak már büdös. Mert jó a Pasa park, ami állandóan bővül? Meg a zseniális talámányod?
Nessy
Rogán és a többi fideszes rájött, hogy ez után a választás után nyugodtan lehet ostobának nézni, és kezelni az egész országot!
Yoda69
@Nessy: Sajnos nagyon fejen talaltad a szoget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.