Orbán választási csalását egy informatikus tanú bizonyítja, aki látta, hogyan manipulálják az elektronikus rendszert, amelyre hónapok óta készültek. Orbán's electoral fraud is witnessed an information specialist, who saw it and proves it, how the electronic system is manipulated, which has been planned for months.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Nem tudom lesz e valakinek esze és bátorsága hogy oda álljon Polt Péter elé és számon kérje hogy teheti meg egy ember ezt amikkor törvény és jog szerint ez Nem csalás. Na meg nem beszélve , hogy már rég a sitten kellene kellene lennie Orbánnal együtt . Mert hogy ezt nem tudta volna meg tenni ha a törvény és a jog nem engedi. Kurva egy ország ez kérem szépen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Teljesen egyértelmű a csalás, A közzétett Benford-diagram "túl jó", valós helyzetben nem tud ennyire illeszkedni. A fijjugg túltolták a biciklit!!!...
koszpeko
https://nepszava.us/rendszerszintu-volt-a-val...

Rendszerszintű volt a választási csalás

A magyar sajtóban már a nyelvújítás eszközét is bevetik azok, akik azt a látszatot akarják kelteni, hogy Magyarországon valamilyen jelzős demokrácia van, ami nem diktatúra. Már ez a kísérlet is megerőszakolja a magyar nyelvet, mert korlátozott demokrácia nem létezik. Az a demokrácia, ami “korlátozott”, az nem demokrácia. Ahogy a “nem rendszerszintű csalás” sem létezik. A csalás az csalás.

Mindamellett, hogy az egész Orbán-rendszer csalás, a választási törvény és a választási rendszer önmagában egy csalás, amely nem fejezi ki arányaiban a népakaratot, a többség véleményét. De választási körzetek átírása, a sajtószabadság, az információhoz való jutás szabadságának felszámolása, az egyenlőtlen feltételek, a külföldi, a határon túli voksokkal való manipulálás, és még számos tényező a Fidesz mindenkori kétharmadára van beállítva.
De ha ez nem lenne elég, akkor jön a rendszer leállása, a strigulákkal való bűvészkedés, az eredményhirdetés előtt néhány órás fekete doboz, amiben nem lehet tudni mi történik, és az abszurd végeredmény, amikor az ország kétharmada elzavarná ezt a bűnbandát, mégis ők nyernek kétharmaddal. Véletlenül minden ellenzéki szavazt érvényelen egy-egy körzet listáján, és gyanús módon hiányoznak az ellenzékre adott pártlistás szavazatok.
Sorolhatnánk, egyenként is ok a szavazatok újraszámlálására. Az abszurd, hogy a pártok képviselői, a megfigyelők csak a jegyzőkönyvek átadásáig lehetnek jelen, de azt senki nem ellenőrzi, hogy a jegyzőkönyvek adatait pontosan vezeti-e be a kőfideszes választási team. De ha csak egyetlen esetben tévedés, hamisítás, pontatlanság, beavatkozás gyanúja merül fel, akkor evidens a szavazatok újraszámlálása, ha egyáltalán megvannak a szavazólapok.
A dolog fordítva áll: nem a választás valós eredményét igazolja a “nem rendszerszintű csalás”, hanem rendszerszinten kérdőjelezi meg az egész szavazás eredményét egyetlen csalás is...
koszpeko
folytatás:
Ha egy csalás van, akkor az egész eredmény abban a formában érvénytelen. A sajtóban megjelenő szépítések korruptak, hamisak, egy csalásnak falaznak. Ha egyetlen szavazatot is meghamisítottak, akkor az egészet hamisították meg.

Bizonyított mind a rendszerszintű, mind az egyes fázisokban előforduló csalás. A szavazást vagy meg kell ismételni ilyen esetben, vagy új eredmányt kell hirdetni az újraszámlálás után. De éppen a rendszerszintű csaló törvény miatt az egész választás törvénytelen, mivel az alkotmányos rend megdöntésével létrejött hatalom írta ki, még érvénytelen is. Ezért kell az egész Orbán-rendszert bojkottálni, mert minden hamis benne.

A kollaboráns ellenzék pedig a saját anyagi érdekei miatt elleplezi ezt a tényt nyolc éve az ország népe elől. Legitimál egy törvénytelen hatalmat, csaló választást és egy bűnszervezet tevékenységét. Mindezt pénzért, mert Orbán és a rendszer pénzéből élnek, s Orbán lefizeti őket. Orbán ellenfeleinek meg kell érteniük, hogy az ellenzéki pártok nem őket képviselik, hanem saját magukat és a zsebüket. Úgy tartoznak össze, mint fény és az árnyék.

Pedig azt is tudhatták, hogy ezeknek a fiúknak nem ez az első hosszúbájtos akciója.
creativehun
Amikor pár hete azt írtam itt a propelleren,hogy az ellenzék asszisztál a jelenlegi korrupt rendszerhez...mert bojkottálniuk kellene a választásokat mivel a jelenlegi törvények miatt a demokratikus választás mint olyan nem valósul meg...akkor itt többen azt írták ,hogy én is csak egy mocskos fidesz troll vagyok aki arra bíztat,hogy bojkottáljanak miközben ezzel a fidesz szekerét tolom! No...ugy tűnik...akkor is nekem volt igaz...persze ez nem elégtétel ...jobb szerettem volna ha nem lett volna igazam! :(
papa.49
@creativehun: Az eredménye mi lett volna a bojkottnak 100 % fütyisz győzelem, gondolod, hogy meghatotta volna a fütyiszt ha az ellenzék nem szavaz, ne légy ennyire naiv!!! SOHA SEMMI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SE ÉRDEKLI A FÜTYISZT AZ ELLENZÉK !!!
Desischado
Csalás csalás hátán, ezért kell újra választani, de előtte ezt az egész igazságtalan rendszert felszámolni! De ehhez 100 000 ember kevés, legalább 1 milliónak kellene kint lennie!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok