Bajnai Gordon, Magyarország egykori miniszterelnöke többnyire csak a közösségi oldalán posztol, de a szombati kormányellenes tüntetésen az ATV-vel kívételt tett és elmondta, hogy szerinte miről szólt a demonstráció és mit kell tenni a jövőben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@emerencia: .
Én már elértem azt a kort, amiért NAPONTA HÁLÁT adok a sorsnak az ÉLET minden másodpercéért 83. évesen 50. évi mezei közszolgaként!
.
Nem magam miatt aggódok, hanem azokért, akiknek nem lehet JÖVŐKÉPÜK ebben a PÉLDA NÉLKÜLI .. b i z o n y t a l a n s á g b a n, abban, hogy valójában NINCS IS LEGITIM KORMÁNYA az országnak, na itt van a "csak" egy HATALOM, ÉS PÉNZÉHES gyülekezete, miközben a fele ország EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA éldegél!
emerencia
@tudode: Tiszteletre méltó az aggódásod amiben teljes mértékben egyetélrtek veled. 83 éves vagy tehát még hatvanévesen elmehettél nyugdíjba. Közszolgaként fogalmad sincs róla, hogy a mostani munkahelyeken a vadkapitalista profitszférában mit élünk át idősb munkavállalóként olykor betegen teljeskörű orvosi ellátás, rehabilitáció nélkül... Az, hogy egy kivételezett női réteg még életerősen elmehet nyugdíjba nem vigasztalja azokat a nőket és férfiakat akik tanultan vagy tanulatlanul idősen kénytelenek olyan munkát végezni ami a fiatalokat is fárasztja.
tudode
@emerencia: .
Igen!
.
Számomra kevesebb van előre, mint hátra!.
.
Azért VAN VÉLEMÉNYEM, de nem sokra megyek vele, hogy .. Á T L Á T O M ..azok élethelyzetét is, akik abban a KILÁTÁSTALANSÁGBAN, BIZONYTALANSÁGBAN kénytelenek akár nyugdíjasként, v. aktívan, akiktől "ezek" lenulláztak minden ALAPJOGOT, ami a XXI. században több millió honfitársunk számára ÉLHETETLENNÉ TESZI ezt az országot!
.
Az alaptörvényben NAGYLELKŰEN meghagyták AZ ÉLETHEZ, ÉS AZ EMBERI MÉLTÓSÁGHOZ való jogot, a többi ALAPJOG (lakhatás, eü., szoc. ellátás, oktatás, egészséges környezethez, stb.) .. c s a k .. ADHATÓ. Olyan mint a kutya vacsorája!
.
Valójában ott van az ország, ahol a part szakad, mivel EGY PÁRT lett az ÉLET, ÉS HALÁL URA, az ellenzék karaktergyilkolásával, velünk együtt!.
emerencia
@tudode: Azt kívánom Neked, hogy nagyon sokáig éljél és lásd, hogy egyszer Magyarországon olyan kormány fog szolgálni amely emberszámba vesz mindannyiunkat.
tudode
@emerencia: .
Köszönöm!
.
Ahhoz, hogy ÍGY LEGYEN, .. S E M M I S S É ... kellene tenni .. v a l a k i n e k/valakiknek a KÖZJOGILAG NEM LÉTEZŐ alaptörvényüket, mert EZER, és a mi sebünkből vérzik, "csak" sok az eszkimó, és kevés a fóka!
emerencia
@tudode: Egyetrértek és hiszek abban, hogy meg fogjuk érni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.