Nem csak ezt a szombati jelenetet nem tartottam szerencsésnek, azt sem, hogy Sallai R. Benedek a tisztújító kongresszus után tavaly talán márciusban bejelentette azt, hogy nem fog újra indulni. Schiffer szerint ez nem feltétlenül volt egy szerencsés húzás, hiszen az országos listaállítás akkor még bőven hátra volt. Mindegy ezen túl van az LMP.„Őszinte leszek, fogalmam nincs, hogy mi fog következni. Ez a történet így ebből a szempontból már nem is nagyon érdekel" - mondta a volt képviselő. Szombati hírünk szerint Sallai R. egy etikai bozottsági ülésen szóváltás után odament Hadházyhoz, megragadta a két karjánál és székestül elrántotta. Hadházy a földre zuhant, bevágta a fejét és egy percre eszméletét vesztette. A fegyelmi bizottság és az az előtt álló politikustársak azonnal mentőt hívtak Hadházyhoz, akit ezután be is szállítottak a Honvédkórházba.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Peller Anikó: az lmp alapitója.orbán ügyvédje.Gyurcsány feljelentője Sukoró miatt.Végső soron miatta ül két ember börtönben a sukorói feljelentés kapcsán-Tátra,és Császy.kapise?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Ha a pártalapító mondja. akkor biztos van benne valami.
De nem találom az eredeti nyilatkozatot!
kereső
@Peller Anikó: az lmp alapitója.orbán ügyvédje.Gyurcsány feljelentője Sukoró miatt.Végső soron miatta ül két ember börtönben a sukorói feljelentés kapcsán-Tátra,és Császy.kapise?
bencemacska
@kereső: ma, 19:46
Császyt közben házi őrizetbe helyezték. Csak a nagy hangzavarban nem kapott nagy publicitást.
bencemacska
@kereső: ma, 19:40
Kösz. A 168 óra, csak annyit írt, HÍR TV reggeli járat, és ott csak Hadházyt találtam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.