Miközben fel sem ocsúdott az ország abból, hogy egyik napról a másikra a Népszabadság után megszűnt a Magyar Nemzet, az egyik legnagyobb magyar kulturális érték, méghozzá fideszes oligarchák harcában, a Schmidt Mária kezébe került Figyelő listázza már újságok és civilszervezetek munkatársait. Ez minden, csak nem sajtótevékenység. A kettő úgy függ össze, hogy még a Magyar Nemzet is Schmidt családjába kerülhet, vissza Orbánhoz. A sajtó ellenőrzi és nem kiszolgálja a hatalmat. A Figyelő ennél is továbbmegy, a hatalom kezére adja a “halállistát”, a kivégzendő szervezetek és a meghurcolandó emberek listáját. Elébe megy a rendelésnek, a Figyelő túlteljesít. A harmincas évek fasiszta és náci sajtójával versenyez. Az előképek ott vannak Schmidt Máriánál a Terror Házában. Mint egy horrorfilm forgatókönyvében, az élet kilépett a múzeumból. A lista ártatlan emberek neveit tartalmazza, akiket a náci propaganda megbélyegzett. A tényleges bűnük az, hogy nincsenek a rezsim irányítása és...

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Ezért a listázásért nem jár börtön ? Bizony sokunkat megbotránkoztatja. Orbánc miért nem véded a népet ? Segget csináltál a szádból ?
papa.49
@mackoka46: Nem ,,csinált,, AZ IS VOLT !!!
Nessy
Még az a szerencse, hogy jelenleg nincs kis hazánkban halálbüntetés.
Bár már Orbán felvetette a visszaállítását. Így csak börtönbe csukják az el nem követett dologért is, aki ellenzéki.
Aki viszont a fidesz égisze alatt lop, csal, sikkaszt, az még pozicióba is kerül, nem hogy retorzió érné!
Polt Pétert nem igazán zavarná még a iustis mord sem! Bíró is akadna, aki meg akar felelni a hatalomnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.