Nagy tömeg gyűlt össze szombaton a Kossuth téren. A szervezők szerint már megvan a pénz a következő tüntetésre.Összegyűlt a pénz, jöhet az újabb kormányellenes tüntetés
Fotó: Mónus Márton/MTI

A szervezők szerint a szombati tüntetésen a résztvevők adományaiból összegyűlt a pénz a következő, április 21-én, szombaton esedékes újabb demonstrációra.

Gyetvai Viktor a 444-nek azt mondta, hogy nagyjából

1,5 millió forintba került a Kossuth téren felállított színpad felépítése és a hangosítás, a legtöbb pénzt pedig a LED-fal vitte el.

Állítása szerint az eszközöket biztosító cégnek csak utólag kellett fizetniük.

Gyetvai szerint – bár nem hirdették, hogy lehet adakozni – 3 millió forint jött össze, ebből már a következő tüntetés költségeit is fedezni tudják.

Az április 21-ei megmozdulásra szeretnének javítani a hangosításon, mert szombaton a Kossuth tér széle felé nem lehetett jól hallani a felszólalók beszédét. 

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Követelni kell a régi választási rendszer (kétfordulós) visszaállítását!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Követelni kell a régi választási rendszer (kétfordulós) visszaállítását!
bakegya
Munkabeszüntetést kell itt már csinálni-a tüntetésekre szarik az orbánKURMÁNY!!!
namihami
Miért kellett erre pénzt gyűjteni? Hát nem adott az MVM vagy a Légiforgalmi? Az ingyenes buszokat sem a sportegyesületek biztosítják? A tömeget már nem a polgármesteri hivatali dolgozók alkotják, kötelező kivonulás mellett?
Ja, ez nem a Békemenet? Akkor eltévesztettem...
Eriksson
@bakegya: Milyen szektorokban gondolod a munkabeszüntetést?
Eriksson
A főcímhez: Úgy tűnik, hogy ez a tüntetés a tarhálósok aranybányája.
JAJMÁR
@F_Viktor: Jól csinálják! A nagy célt közösen találják ki, várják és olvassák, meghallják az emberek akaratát.Persze, ami nyilván a kormányváltás, de ez a végső cél, ahová kisebb, de határozott lépésekben és rövidtávú célokkal lehet eljutni.

Itt, a blogon, bizonyos cikkek alatti hozzászólásokból azt a következtetést vontam le, hogy nem érett meg az ország ma a kormányváltásra, nincs olyan párt amelyik össze tudná fogni az ellenzéki oldalt. Összemarnák és földbedöngölnék egymást. Ezek még mindig egymással vannak elfoglalva - és a szavazóikat orruknál fogva vezetik ugyanoda. A semmibe! A diktatúrát az ellenzéknek köszönhetjük.
namihami
@Eriksson: Igazad van. Tanulták a Viktortól. Azt ugyanis ő kezdte. Ő volt az első, aki a falkáját bíztatta adakozásra. Ezek csak az utánzók.
Pedig a Vezér még a közösből is tarhálhat.
Eriksson
@namihami: Igazad van, csakhogy Viktor - ahogy írod is - a falkáját biztatta adakozásra. Itt meg a szervezők szerveznek, s van aki fizet helyettük.
De nem is ez a lényeg, hanem a tarhálós Juhász is kiment a kis dobozával milliókat gyűjteni, a balfékségük díját bevasalni másokon.
bakegya
@Eriksson: mindegy ,ahol csakkk lehet.A ermelő üzemekben -de a szolgáltatásban mindenképpen,ütemesen adagolva(szakszervezetek hiányában nm lasz könnyű,de csakkk ez lenne ütős nemzetközileg is híre menne.-én már megkezdtem.Szuverén válogatom a pácienseim,vlgül is minden költséget magam termelek meg,ráfizetéssel-de az se érdekel.
F_Viktor
@JAJMÁR: Írod:
"...ez a végső cél, ahová kisebb, de határozott lépésekben és rövidtávú célokkal lehet eljutni."

Ez nem fog menni, ebbe nagyon gyorsan beleunnak a tüntetés résztvevői.
Nézz körül, Romániában, Szlovákiában úgy mentek tüntetni, hogy megmondták mi az alap cél. Le is mondtak gyorsan az érintettek.
A szombathoz hasonló, beszélünk 50 percet és befejezettnek tekintjük a tüntetésnek semmi értelme, ezzel csak a puskaport égetik el.
Ha az a cél, hogy orbánnak mennie kell, akkor el kell zavarni! Azonnal! Nem új választásokat, meg jövőbeni választási törvény módosítására kell buzdítani a kormányt, hanem el kell zavarni a picsába. Ez az arrogáns, életét mindenáron védelmező országot eláruló és kifosztó diktátorral másképpen nem lehet beszélni, másképpen nem lehet megszabadulni tőle.
JAJMÁR
@F_Viktor: Az a cél, hogy életképes alternatívát hozzanak létre. Újat! Valódit!
Nem elég elzavarni a kormányt - és erre nagyon világosan rájöttem :) - le kell rakni az új alapjait előbb!
Persze, ha engem kérdeznének...
F_Viktor
@JAJMÁR: Gyerekkoromból emlékszem 1999-ből a kerekasztal tárgyalásokra.
Most sincs megtiltva az ellenzéki pártoknak, hogy tárgyaljanak az ország jövőjéről, a kormányváltás utáni időszak országvezetéséről az új választásokig.
Igen, azt is tudom, hogy még a kádári közmédia is diktatúra-függetlenebb volt, mint most az mtva, vagy a print média. Mert egy független választásokhoz szükséges a független tájékoztatás is.
Eriksson
@bakegya: Nem értelek kristálytisztán. Ha esetleg átfogalmaznád...
namihami
@Eriksson: Csakhogy az állami ""zseb"" nemcsak a nyáj adakozásából jött össze. Ergo:: az én pénzemet is saját magára költi és engem (is) elfelejtett megkérdezni, hogy adom-e.
A téren kolduló barátok azokét költik, akik önszántukból adnak. A Csuti a közöst zsebeli ki,, a közösség engedélye vagy nem-engedélye mellett.
És ugyebár, azért így más a leányzó fekvése...
Eriksson
@namihami: Milyen te pénzed? Ezt nem értem.
namihami
@Eriksson: Úgy hívják, hogy ADÓ, TB, ÁFA, és családtagjai. Így már érted? Mert ezeket, kevés kivétellel, de (gondolom) Te is fizeted.
És a nagykalapban nem az ellenzék keze matat. Onnan csak a Vezér vehet ki és osztogathatja, persze elsősorban a trónhoz közel állóknak. Ezt és így érted?
Eriksson
@namihami: Én értem, hogy adózni kell, csak azt nem, hogy mitől a te pénzed?
Ezek a bevételek ahogy kikerülnek a bukszádból, attól a pillanattól kezdve nem a te pénzed, hanem az ország fenntartásához való hozzájárulás.
Hadd ne soroljam, mennyi - mennyi kiadása van a mindenkori kormánynak, hogy működőképesek legyenek az intézmények, melyek állami fenntartásúak. Mennyibe kerülnek a különböző segélyek, családsegítő hozzájárulások, oktatás, egészségügy, stb, stb.
namihami
@Eriksson: Ha erre menne el, akkor egy szavam (betűm) se lenne. De amíg stadionok, vadászati segélyek, vakvilágítások, mamának 800milliók , stb. lesznek belőle, addig az a MI pénzünk kéne, hogy legyen. De (és erre szólt az, hogy belenyúlkál a kasszába) nem erre, hanem csakis a saját családipótlékára fogy a nagyja. És ugyanez igaz a kintről jövő Euromiilókra is.
Ettől kéne, hogy a MI PÉNZÜNK maradjon.
Eriksson
@namihami: Ezeket a dolgokat külön - külön kellene tárgyalni, mert van ami igaz, van ami nem. Ehhez viszont egyáltalán nincs kedvem, mert úgysem tudnálak meggyőzni.
Egyet viszont végy figyelembe: Az ország működik, épül, szépül, a gazdaság is többnyire rendben, csődhelyzetről szó sincs.
Ezek szerint jó helyre megy a pénzed.
Eriksson
@Pálinkás Pál: Úgy gondolod, hogy az egész ország kivonul az utcára, vagy úgy, hogy nem kel fel az ágyából?
namihami
@Eriksson: Te tényleg nem érted vagy nem akarod érteni?
Itt nem az ÉN pénzemről van szó, hanem a MI és az UNIO pénzéről. Ami nélkül ez az ország már lehúzta volna a redőnyt.
Mi az, ami épül, szépül? Csak néhányat soroljál fel ezekből és a mi pénzünk 100%-ban fedezi?
Ennek az országnak a 4%-os gazdasági fejlődése, az Unio pénze nélkül még 1% se lenne. Az meg hibahatár. Nézd meg a környező országokat, mindegyik (talán csak Bulgária nem) sorra előz le minket. Akkor hol van az a szédületes épülés, szépülés? Ami van, az is a más pénzéből. Erre kéne büszkének lenni?
A fiatalok és középkorúak nagyja már tudja. És akinek van némi szakmai- és nyelvismerete az már nem is itt kamatoztatja a képességeit. Lassan nyugdíjasállam leszünk. Erre kéne felvágni? Maholnap kizárólag a korombeliek és a fideszszavazók maradnak.
Bocs, de nem folytatom, minek???
Pálinkás Pál
@Eriksson: Te vagy ennyire debil vagy,vagy játszod a hülyét.. ha csak az árufuvarozás leállna pár napra,összeomlana a rendszer..hozzá még a tömegközlekedés...azt csengettek!!!
Eriksson
@namihami: Hagyjuk. Van aki a pozitívumokat érzékeli, van aki csak a negatívumokat. Itt olyan dolgokat hozol fel, ami egy normális átlagembernek eszébe se jut.
Ki a fenét érdekel, hogy mi van a környező országokban?
Eriksson
@Pálinkás Pál: Oszt kivel tolnának ki? A néppel, a vállalkozóval, vagy Orbán Viktorral?
Egyébként én nem sértegettelek, ezt nem kellene elfelejtened.
Pálinkás Pál
@Eriksson: Én sem...mert csak megjátszod.. de hogy kérdésedre válaszoljak...elégedetlenséget generálna a dolog,ami egy idő után már nem kezelhető!!!
namihami
@Eriksson: Tényleg hagyjuk, oké.
De egy utolsó kérdést még engedj meg. Mik azok a pozitívumok???
Eriksson
@namihami: A válasz egy anekdota:
"Egy öreg indián egyszer ezt mondta az unokájának:
- Fiam, mindenki lelkében két farkas harcol.
Az egyik farkas gonosz.
Ő a düh, irigység, rosszindulat, hazugság.
A másik farkas jó.
Ő a szeretet, öröm, béke, kedvesség és igazság.
A fiú elgondolkodott és megkérdezte:
- Nagyapa, melyik farkas az erősebb?
Az öreg azt felelte:
- Az, amelyiket eteted."
libellle
@Eriksson: "Egyet viszont végy figyelembe: Az ország működik, épül, szépül, a gazdaság is többnyire rendben, csődhelyzetről szó sincs.
Ezek szerint jó helyre megy a pénzed" Lennel kedves itt informáli bennünket, hogy itt melyik országról irtál. De, ne ird, hogy Magyarország mert az nem stimmel!!!
bakegya
@Eriksson:14.27-ez nagyon jó-10.38-...pedig világos-
Eriksson
@libellle: Ne haragudj, de erre most nem válaszolok.
Rockxy
Másfél millióból hány embert lehet jóllakatni?
Így meg lehet éhesen tüntikézni.

Különben meg: nincs egy keményfaszú magyar, aki térítésmentesen felajánlja a cuccát ehhez a nemzetmentő akcióhoz?
Hát hová lettek a szittya magyarok!?
Eriksson
@Rockxy: Egyet se. Úgyhogy valszeg van még szponzor a háttérben. Titkos.
Az üzlet az üzlet. Aki rendel, az fizessen.
Hellcat
Ez adakozás...nem hírdették, hogy lehet mégis összejött...ehhez képest a pökhendi fasz qrbán elküldte a csekket is határvédelemre tarhálni...mert az bizony tarhálás volt.
JAJMÁR
@F_Viktor: Sajnos a jelenlegi ellenzéki pártok erre alkalmatlanok. Ezer lehetőséget mulasztottak már, éveket, választásokat dobtak oda! Nincs az a kerekasztal, ami mellett saját magukat hátratolva, az ország érdekében tanácskoznának! Nem, ők a saját tortaszeletüket akarnák kihasítani, ahogy eddig is, de a beképzeltség magas fokán le se ülnének egymás mellé!

De ha tévednék, mondd el, kiket ültetnél az elképzelt kerekasztal mellé? Hisz a Szél B. próbálta! A szocik nem kormányoznának a jobbikkal, bár a Gyurcsány "meghívta" őket, de a Karácsony szerint szavazni nem szabad az "ördögökre". A jobbik se ülne le velük egy asztalhoz és nem is kormányozna velük. Most, a választások után, két lábbal övön alul az lmp-be, és örömmel nézik, ahogy a jobbik is süllyed. Nem mintha a szocik nem lennének a mélyben.
Szóval ez a baj, ezért kell teljesen új emberekkel, új pártokkal, egy jobb rendszerért, a nulláról építkezni, mert ezek se választást nyerni, de valami csoda folytán ha nyertek volna, kormányozni se tudnának együtt.
F_Viktor
@JAJMÁR: Írod:
"Sajnos a jelenlegi ellenzéki pártok erre alkalmatlanok."

Demagóg szöveg, ezt is orbán plántálta az ellenzéki szavazók tudatába, hogy minél kevesebben menjenek el szavazni.

Írod:
"De ha tévednék, mondd el, kiket ültetnél az elképzelt kerekasztal mellé?"

Ezen már kár rágódni, szerintem most volt az utolsó alkalom, hogy demokratikus úton leváltható lehetett volna orbán. Most kicsit csaltak (most sem tudom elképzelni, hogy 70 százalékos részvétel mellett nyerni tudtak), de gondoskodni fog, hogy többé ez ne fordulhasson elő.

De, azért válaszolok kérdésedre:
Szakértő kormány kezébe kellett volna adni az irányítást, ahogyan már 14-ben Bajnai megmondta.
Most Karácsony és Vona is hasonló kormányt akart, Karácsony nevekkel is szolgált, Vona pedig titkolózott.
Tehát a kormány szakértőkből áll, a Parlamentben pedig a győztesekből álló össz ellenzéki koalíció határozza meg irányt.
JAJMÁR
@F_Viktor: 22:49 A választás előtt én is nagyon bizakodtam. Hódmezővásárhely óta főleg!
De most már világos, hogy nem következhetett be! (Persze, hogy csaltak... )
Mitől lenne már demagóg, hogy ezek a pártok nem képesek valódi ellenzék lenni? Ez eléggé nyilvánvaló!
Volt egy vita az Rtl-en a választások előtt! Jól fel is mérgesedtem, mert amúgy ott leültek egy asztalhoz a Vona, A Szél, és a Karácsony, jól el is beszélgettek, tetszett is.
De amikor odaértek, hogy mi lesz a választások után, a Vona egyértelműen kijelentette, hogy ők csak egyedül hajlandóak kormányozni, a Karácsony pedig azt, hogy a jobbikkal soha! Bele a tévénézők szemébe! Erre mondta a Szél, hogy technikai kormányzást kellene létrehozni, ami egyébként régebben Karácsony ötlete volt, és ennek a kormánynak a választási törvény megváltoztatása után, ki kellene írni a demokratikus választást.
Erre mondta Karácsony, hogy ő nem akar majd újra választást, és a technikai kormányt ő egészen más helyzetben mondta!
Nos, jól megnyugtatták a választókat...
Á, nem, ezek soha nem fognak együttműködni!
Nem tudnak!
Fejejtősek!
Azorbánkormányt 2014-ben lehetett volna leváltani, az volt az utolsó demokratikus lehetőség!
F_Viktor
@JAJMÁR: Azért írtam, hogy demagóg, mert nem volt fegyver az ellenzék kezében, tehát nem is tudtak harcolni. Azaz a fegyver lehetett volna az az együttműködés, amit elvártunk tőlük. De erre nem volt idejük.
Ugyebár tudjuk milyen média kommunikációs előnyt élvez a fityesz. Míg simicska médiabirodalmát 2002 után építette ki, a közmédia is inkább volt ellenzéki, mint kormánypárti, addig most az ország 1/4 részében, a legelmaradottabb területeken a médiát csak a fityesz képviselte.
Kampánycélra fordítandó pénzügyi előnnyel is tisztában vagyunk. El is szállt a költségvetés a szavazatvásárlások miatt, de az ingyen sonka, ingyen tojás, ingyen burgonya, az ingyen sör, virsli, a "csomagok" árát is az adófizetők állták.

Ott tartotta, hogy az együttműködésre már nem volt idő. Ehhez már legkésőbb fél éve meg kellett volna állapodniuk, tudni kellett volna, hogy egyáltalán melyik körzetbe ki kampányoljon. Most volt több olyan körzet, hogy elkéstek a kampánnyal. Ezért nem tudtak eljutni a legkisebb településekre a jelöltek.
Vagyis ha egy éve elkezdődött volna a pártok között a tárgyalások, akkor jó eséllyel fél év alatt sikerült volna az egy körzetben egy jelöltállítási cél.
png
Az ellenzéki politikusok megváltoztak?
NEM !!!
Ugyanott folytatják, csak ők, és más senki, majd mi egyedül... Bullshit !!!
Hogy összefogjanak, és egy tömböt alkossanak, egy tömb ellen?
Külön nulla az esély.
Magyarországnak, annyi !!!
png
Mennyire szar érzés már, hogy az elvetemült büdös bunkó magyar politikusok miatt hal meg egy ezer éves nemzet.
Ha ezt István látná...
Ha ezt Koppány látná...

Egy nemzetpusztulásra nincsenek szavak.
Csak érzések.
png
Qvára sajnálom, hogy az a sok szörnyűség, amiről régen csak tanultam, most valósággá válik - beleokádja az arcomba az emberi primitívséget.
Kommunista nácik, vagy náci kommunisták letarolják az országot, ahová megszülettem, ahol élek.
Nincsenek szavak, csak érzések, a fájdalom ötven árnyalatának érzése, ami kiöli belőlem a reményt, hogy van értelme egyáltalán valahová tatozni.
Amikor azok szúrnak hátba, akikről azt hittem, hogy egy ívásúak vagyunk.
Orbán sok mindent elvett, de a legsúlyosabb, hogy a haza fogalmát is elvette.
Szabad a vásár, már mindenki ott találhat új hazára, ahol akar.
JAJMÁR
@F_Viktor: Kedvesen mentegeted őket. Idő? hát most van... de én nekik már nem adok!
F_Viktor
@JAJMÁR: Igen, mentegetem őket, mert nincs más, s nagyon sokáig nem is lesz más demokratikus baloldali erő, erről a rezsim gondoskodni fog.
Hibáikat ismerve is azt mondom, hogy inkább ők, mint orbán, vagy a szélső jobb, mert ők legalább az európai értéket képviselik, enélkül pedig Magyarország, a magyar nép halálra van ítélve.
Azok az elnéptelenedett, elöregedő baranyai, zalai falvakhoz tudnám hasonlítani, ahonnan elköltöztek a fiatalok, csak az idősek maradtak. Szomorú látvány...

Magyarországra sem fognak visszatérni az a 20-50 éves korosztály akik Európa demokratikus, lakható részében találták meg azt az életet amire vágytak, amit orbán Magyarországa nem adott meg nekik.
JAJMÁR
@F_Viktor: Nos, most egy kicsit te vagy "demagóg" :)
Múltkor láttam egy - fogalmam sincs milyen műsorban és ki mondta -, szóval nem tudom kötni, de Orbán 2006-ban? ez se biztos, de ő találta ki, hogy középre állva, az ellenzéket megosztva jobb és bal félre, lehetetlenné téve ezzel az ő "összefogásukat", hatalomra kerülve hosszú ideig megtarthatja azt. Nos, ezt látjuk megvalósulva! Az Orbánra minden lehet mondani, de lebecsülni nem szabad! A Vona szerintem ezt akarta kiiktatni valamennyire, és elkezdett bejönni középre... talán, ha a baloldal nem utasítja el ennyire, talán ő is hajlandó lett volna, de ki tudja? Ami elmúlt azon könnyű okoskodni! De ez a hajó már elment!

De igen, másik párt kell, középen álló, amelyik összefogja mindkét oldalt, csak egy ilyen erő tudja kiiktatni a fideszt! Pl. a Momentum! Az Lmp-t is ilyennek láttam, hát ők most mélyrepülésben vannak, de szerintem talán vissza tudnak jönni még! A Momentumnak viszont már van országos hálózata!
Az a kérdés, hogy mit akar a "rögzült" baloldali ember. A sajátjait, vagy rendszert váltani! Ez a fő kérdés!
F_Viktor
@JAJMÁR: 2010-től a fityesz nem mondhatnám, hogy lassú lépésekben, elment nagyon jobbra a politikai palettán. Kezdődött azóta is tartó folyamatos harca az IMF-el, majd Brüsszellel, utána jöttek a migráncsok, Soros és a civil Soros-bérencek. Tehát az európai értékek feladása már ekkor (2010-2011) elkezdődött.
Erről a szélsőjobbról szorította ki a jobbikot, Vona kénytelen volt elindulni középre, mert látta, hogy két erős pártot nem tud eltartani a jobbos szavazótábor.

Írod:
"...ha a baloldal nem utasítja el ennyire, talán ő is hajlandó lett volna, de ki tudja?"

Az elutasítás azért volt, mert a jobbik ugyanazt tette, mint a fityesz. Próbálkozott itt, próbálkozott ott, kereste azt a réteget ahonnan a legtöbb szavazatot tudja begyűjteni. Vagyis politikai kalandor Vona is, a párt gyökerei a nácizmus, az EU szkepticizmusa, a nacionalizmus.
Aki 6-7 éve még EU zászlót égetett, multizott, zsidózott, cigányozott, listázni akart, nyíltan antidemokratikus pártnak vallotta magát, azt nehezen fogják keblükre ölelni a demokratikus pártok, a demokratikus szavazók.

Írod:
"De igen, másik párt kell, középen álló, amelyik összefogja mindkét oldalt, csak egy ilyen erő tudja kiiktatni a fideszt! Pl. a Momentum!"

Igen, szükség lenne új, hiteles ellenzéki pártra, de ebben a rezsimben nem fog menni. orbán antidemokratikus-, jogállamiságot nélkülöző rendszere, karaktergyilkosságokra jól kiképzett gépezete ezt nagyon megnehezíti.
Említed a Momentumot, s az LMP-t. Nem tartom őket jó példának, mert akik ennyire elutasítóak a régi baloldali pártokkal szembe, azok nem fogják meggyőzni a baloldali szavazókat. Addig pedig csak a szavazatokat osztják meg, vagyis a fityeszt támogatják.
JAJMÁR
@F_Viktor: Igen, azorbán elment jobbszélre ... és balra is! Hihetetlen, de lefedte az egész palettát! Egyszerre nemzetien és baloldalian is populista!

Nem értek egyet most sok apró részletben sem veled! Sajnos ezek a régi, avitt baloldali pártok nagyon magas lovon ülnek, és onnan próbálkoztak irányítani!
Hát, ez nem jött be!
Az Lmp-nek volt a programjában egy "elszámoltatás", ami bizony kényessé vált a számukra is. A Momentumot is simán lesajnálták!
Hogy a jobbiknak mik a gyökerei, azt össze lehetne vetni az mszp gyökereivel, de nem érdemes ezen lovagolni már! De vesd össze a jobbik szavazatait az mszp-p szavazataival!
(Azért tartok tőle, hogy a jobbik most ki fog menni megint szélre, sajnos! A Vona Gábort sajnálom, eszes, jó politikus)

A választási taktikába túl sok érzelgősséget vitt egy-két baloldali párt, de ezek a pártvezérek nem az eszükről híresek. Ugyanis ez párosult indokolatlan gőggel is! Pedig itt nagy szükség lett volna okos taktikára :)
A déká sajnos meg balszélre sodródott. De mindezzel a világon semmi baj nem lenne egy demokráciában.
Kormányváltásnak viszont így esélye se volt! Látod, szerintem pont azok osztották meg a szavazókat, akikről te nem is gondolnád :)

A jövőt is másképpen látom. Szerintem a Momentum előtt hatalmas lehetőség áll, és ezeket a többszörösen leszerepelt baloldali pártokat nekik igenis el kell utasítani!
Ezt várják el az emberek! Más, friss programok, politikusok. karakterek kellenek!
A civilek szerepe még soha nem volt ilyen fontos. Igen, lehet, hogy ezek a tüntetők most majd abbahagyják, de bármikor újra utcára vihetők! Ott van a levegőben, ott lesznek azorbán zsigereiben minden pillanatban... le lehet nyomni egy-egy civil szerveződést, de jön helyette másik, mindig! Soha többé nem ülhet orbán nyugodtan! Elindulhat bármikor egy erozió a fideszen belül. Készen kell állni, hogy a helyére tudjon lépni egy másik, erős, hatékony párt! Ezért lejárató pletykákon vitatkozó, érzelgős, múltra mutogató, másikat...
JAJMÁR
@JAJMÁR: lejárató, új, friss erő születését megakadályozó, baloldali elemzőknek, újságíróknak, ilyesmi politikusoknak nagy lehetőséget, teret adni már nem szabad!
Vagy megértik, hogy mi a dolguk, vagy ott kell hagyni őket ahol vannak!
JAJMÁR
@Shikari: Csak a debilis képzeli azt magáról, hogy ő mindent tud és a világ esze!
JAJMÁR
@Shikari: Á, nem jól tudod. A nagyon hülyék azt képzelik, hogy tudják mit képzel a másik :)
F_Viktor
@JAJMÁR: Igazából majd az Emberek döntenek, hogy mire van szükségük.
Az biztos, hogy elsősorban orbán eltakarítása, de a baloldali értékekre is szüksége van a magyarnak.
JAJMÁR
@Shikari: Nem te fogalmazod meg, amiket ideírsz? Ez igen! Ókos :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.